|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tufata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2015 13:45 Заглавие: Търся схема проектор TOSHIBA TDP-S8 |
|
|
Имам проблем с този проектор!
Проблема е следния, при пускане, тръгва и след няколко секунди излиза горе я дясно индекс за прегряване след което спира да работи и светва индикатора темп.
Проверих всичко по него, при което единственият термодатчик който намерих е един 8-пинов в СМД корпус на отделна платка, захваната зад ДЛП матрицата.
С откачена букса прави едно и също. От платката излизат 4 пина, от които на единия е +3,3волта, маса, след тях два не известни на който имам 3,3 волта.
Проверих всички тахо датчици на вентилаторите, работят коректно!
Схема на уреда не намирам никъде.
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/95346/ETC/G751.html |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2015 14:28 Заглавие: |
|
|
Сваляш сервизното от тук... И започваш.... Като преди това може да провериш в захранващия блок дали всички електролитни кондензатори са наред.
И не си написал дали вентилатора завърта... |
|
|
 |
tufata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2015 17:10 Заглавие: |
|
|
Свалих го отдавна но там схема няма. Ако имаше щеше да ми е по-лесно!
Захранващия блок го проверих, всичко е ОК напреженията са стабилни.
Огледах навсякъде за други термо сензори но няма. С откачена платка към ДЛП същото прави.
Интересното е че няма други признаци. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|