|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2015 19:07 Заглавие: Търся схема на телевизор lg 32lc41 |
|
|
По точно трябва ми частта с импулсното захранване, понеже в мануала го няма...
Телевизора е гръмотевичен и след обстойно ровене успях да пусна стенд бай 5те волта, но останалите падат с включване от пауър бутона.
Благодаря на отзовалите се !
Може да ми пратите схема на имейл: [email protected] _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога !
Последната промяна е направена от DAFY на Вто Авг 18, 2015 19:04; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2015 23:56 Заглавие: |
|
|
| Напиши състава на телевизора първо. Или поне какво пише на захранващия блок. |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
|
|
 |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 18, 2015 8:23 Заглавие: |
|
|
Захранване модел : EAY36768101
Извинявам се ... И аз разрових из нета, наистина има много модели...
Мерих на оптроните на входовете с оцилоскоп, има генерации при първоначално стартиране ислед секунда затихват.
На маинборда има 2 светодиода в 1 корпус червения готовност си свети, при стартиране зеления светва и след секунда изгасва... Не вдига захранването повече от 2.7волта на всички захранвания различни от стенд бай / там си е 5волта твърдо/
http://media.snimka.bg/s1/4823/035890024-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/4823/035890023-big.jpg?r=0 _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|