| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 12:41 Заглавие: Panasonik с проц SDA5254-A022 |
|
|
Колеги процесора е дефектен а ми казаха цена 102лв.Може ли нещо да направя на този за да заработи. Дефекта му е че захранването му пада от 5в на 2волта.Нещо маже ли да се излъже ?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 13:41 Заглавие: |
|
|
| Със запалката опита ли? |
|
|
 |
spb Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 13:48 Заглавие: |
|
|
| SDA 5254-A008 също става и е доста по евтин около 52 лв а също става и А009 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 14:04 Заглавие: |
|
|
Жоро за съжаление не съм пушач и нямам запалка Сега ще му пусна 5в 25 ампера пък ще видим  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 20:40 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Жоро за съжаление не съм пушач и нямам запалка Сега ще му пусна 5в 25 ампера пък ще видим  |
Предполагам, че ще светне като крушка, но за малко , или ще се пръсне чипа. Такъв дефект се получава от гръмотевица и според мен не може да се лекува. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:04 Заглавие: |
|
|
Да колеги нищо не се получи.Гръмотевичен беше и клиента като чу за каква сума става на въпрос си го взе.Разбира се успях да го убедя че няма нужда да го прави за толкова пари.
Имам такъв въпрос към колегите които правят гаранционни телевизори.Кажете ми модел и марка на който процесорите са най евтини и въобще интегралните схеми вътре. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:16 Заглавие: |
|
|
Електрон 380ДБ  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Да колеги нищо не се получи.Гръмотевичен беше и клиента като чу за каква сума става на въпрос си го взе.Разбира се успях да го убедя че няма нужда да го прави за толкова пари.
Имам такъв въпрос към колегите които правят гаранционни телевизори.Кажете ми модел и марка на който процесорите са най евтини и въобще интегралните схеми вътре. |
На мен ми трябва кутия за такъв Панасоник. Можеш ли да убедиш клиента да ми го продаде, или в краен случай аз да му дам едно ново работещо шаси? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 21:28 Заглавие: |
|
|
Да Електрон Ц380ДБ и с една китайска приставка за 49лв и работата заспива Пък вчера ми подариха един още с декодера само за Секам а каква картина извади кинескопа му за чудо и приказ нищо че е руски.Сега мисля да го поставя на един Levis че неговия е издал багажа. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|