Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

предлагам или заменям следните панели и дъна за car audio
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 27, 28, 29  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Апр 17, 2006 17:08    Заглавие: Отговорете с цитат

след като му изпадне от джоба все едно е откраднат и моя преди време го откраднаха но го намерих до колата дажеи го бях понастъпил малко Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 23:38    Заглавие: Re: предлагам или заменям следните панели и дъна за car audi Отговорете с цитат

Аз търся панел за Сони XR-4750RDS, пробвах с панел от XR-C450RDS и стана без проблем. Мислиш ли, че твоя панел от XR-C550RDS също ще стане?
Аз имам панели за:
Pioneer DEH-535R
Kenwood KRC-177R
Blaupunkt (без модел на панела - касетка)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:38    Заглавие: Re: предлагам или заменям следните панели и дъна за car audi Отговорете с цитат

Tokio написа:
Аз търся панел за Сони XR-4750RDS, пробвах с панел от XR-C450RDS и стана без проблем. Мислиш ли, че твоя панел от XR-C550RDS също ще стане?

Не мога да гарантирам на 100% поне не на този етап имам сервизното за твоят модел ще потърся дънната платка от моят панел за да проверя дали има съответствие .Понеже сервизно за C550RDS така и не успях да намеря навремето.Иначе визуално са автентични ,но както знаем това не винаги е определящо.
Имам ли резултат ще ти пиша на имейла.

А относно теста който си направил е абсолютно точен погледни : http://tsuko.hit.bg/Upload/4750RDS%20&%20C450RDS.GIF
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
IceBurn
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

търся панел за Panasonic CQR DP 113 N

Последната промяна е направена от IceBurn на Чет Апр 20, 2006 21:35; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 20:35    Заглавие: Re: предлагам или заменям следните панели и дъна за car audi Отговорете с цитат

tsuko написа:
Tokio написа:

Не мога да гарантирам на 100% поне не на този етап имам сервизното за твоят модел ще потърся дънната платка от моят панел за да проверя дали има съответствие .Понеже сервизно за C550RDS така и не успях да намеря навремето.Иначе визуално са автентични ,но както знаем това не винаги е определящо.
Имам ли резултат ще ти пиша на имейла.

А относно теста който си направил е абсолютно точен погледни : http://tsuko.hit.bg/Upload/4750RDS%20&%20C450RDS.GIF

Има ли някакъв начин да се пробва втоя панел дали ще стане на XR-C4750? Според мен процента на съвместимост е голям.
Върнете се в началото
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Има начин и да прав си Станиславе до преди малко сравнявах твоят модел със платката която ми е останала от моето Сони автентични са в начина на свързване на лицевият панел,но пак казвам че докато не се пробва няма гаранция защото има вероятностост и да не тръгне или ,да заработи но да не се изпълняват коректно някои функций поради различия в стойностите на резисторите в матрицата на панела ,възможно е също макар да са близки по модели дисплей драйверът в моят да е различен и някои сегменти да не се изписват коректно ..... докато не ги срещнем няма да се разбере .Панелът ми иначе е проверен и работи моето сони беше за звуков процесор ЛЦ75373 а сега вече е за много работи Smile
Написах ти едно писънце ако условията ми и цената те устройват пиши ми на mail или Л.С.
-------------------------------------------------------------------------------------
edit:

Панелът за XR-C550RDS - продаден СИМБИОЗАТА стана Smile
Clarion DRB4575R - продаден

Последната промяна е направена от tsuko на Сря Май 03, 2006 20:29; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Biserii
Гост

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 16:32    Заглавие: Рioneer DEH-P7450MP Отговорете с цитат

tarsia panel za Рioneer DEH-P7450MP.
Върнете се в началото
Biserii
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 17:17    Заглавие: Pioneer DEH-P7450MP Отговорете с цитат

Търся панел. Crying or Very sad
Върнете се в началото
zahew
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 21:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Продавам панел Pioneer KEH-2500R

Последната промяна е направена от zahew на Нед Май 14, 2006 13:24; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
zahew
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 29, 2006 19:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Все още продавам панел Pioneer KEH-2500R

Последната промяна е направена от zahew на Нед Май 14, 2006 13:25; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 27, 28, 29  Следваща
Страница 2 от 29

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети