| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 20:53 Заглавие: |
|
|
bamze, последния пост (преди този на Гост-а) е от:
| Цитат: | | Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 8:39 pm |
Толкова ли е трудно да се поогледате???
Защо всяка подобна "провокация" води до поредното безсмислено дискутиране на теми дето питащия (ако въобще го е интересувало) отдавна е забравил? Да не говорим, че самата тема е отворена има-няма 10 месеца преди това и питащия изобщо не се е появил след това.
И после били виновни Гост-ите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 1:49 Заглавие: |
|
|
Всъщност ме интересува ама....
И не за отделни терморегулатори , ами да си включа печката да нагрява отгоре и да си регулирам температурата
А скара е някакъв много странен режим, дето още не съм го ползвал  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 6:27 Заглавие: |
|
|
bobykafe -модератора май в скоро време ще окатинарчи темата, ама като неможем да готвим поне да разбираме от печки  |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 7:13 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | bamze, последния пост (преди този на Гост-а) е от:
| Цитат: | | Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 8:39 pm |
Толкова ли е трудно да се поогледате???
Защо всяка подобна "провокация" води до поредното безсмислено дискутиране на теми дето питащия (ако въобще го е интересувало) отдавна е забравил? Да не говорим, че самата тема е отворена има-няма 10 месеца преди това и питащия изобщо не се е появил след това.
И после били виновни Гост-ите  |
Добре де защо за теб всяка тема по-стара от 1 месец вече е стара и не си струва да се дискутира отново по нея
В случая bobykafe има проблем със същия модел печка и вместо да пуска нова тема просто пита в тази _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 7:31 Заглавие: |
|
|
showMANiak ще се опитам да ти обясня.
Последния пост е именно на bobykafe и е от в което няма нищо лошо.
След това обаче е пълно мълчание докато се появи това: | Цитат: | | Мотото ти е много негативно и лошо | пуснато от Гост на | Цитат: | | Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 6:52 pm |
И се задейства първосигналната реакция.
Да виждаш смислени отговори на зададения въпрос?
Като правило, когато една тема се разлее на няколко страници става трудно обозрима и просто не се чете цялата в резултат на което започва да се повтаря едно и също.
Поради тази причина считам, че подобни теми (а тя реално е приключлила през ЮНИ миналата година) не водят до решаване на какъвто и да е въпрос.
По-добре (според мен) е питащия да прочете това което е вече казано в нея и обобщавайки го в едно две изречения да си отвори нова тема. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 8:06 Заглавие: |
|
|
| Темата може да е стара но и аз имам същата печка и същите проблеми, наистина ключа не може да се завърти в положение на скара или каквото е там, страх ме е да го напъна да не го потроша нещо, а, и като отидох в гаранционния сервиз в началото да ми заверят картата , ме попитаха махнал ли съм някакви планки там отдолу, че после правели проблеми нещо тия планки, какви са и за какво са, знае ли някой? |
|
|
 |
Петя Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 8:10 Заглавие: Въпросната печка |
|
|
Току що си взехме печка от въпросната марка Voltel модел 5405 но си имаме същия проблем- как става номера с градусите и печенето отгоре и отдолу а за печене на грил хич и не сме помисляли! за съжаление твърде късно видях темата иначе ако знаех.......!
Дано да се намери някой по-компетентен да ни светне на тая тема!  |
|
|
 |
|