|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
resqer Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:42 Заглавие: и аз имам подобен проблем |
|
|
| И аз имам подобен проблем-само че при мен разпознава устройството -mi 620 и от компа към телефона изпраща,а обратно не разпознава устройство! ако някой знае защо става така моля да пише! |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 17:24 Заглавие: |
|
|
Не е съвместимо с телефона ти. С друг телефон как работи? Може да се оправи временно ако рестаритраш телефона. _________________ home studio |
|
|
 |
resqer Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 19:12 Заглавие: |
|
|
| до скоро компа ми беше с Милениум и всичко си работеше както трябва около година,миналата седмица сложих XP и само качва от компа към телефона,а обратно не ще |
|
|
 |
re irda Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
| до скоро компа ми беше с Милениум и всичко си работеше както трябва около година,миналата седмица сложих XP и само качва от компа към телефона,а обратно не ще |
|
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 18:30 Заглавие: |
|
|
гост-а мога да го посъветвам да пробва с друг телефон или да инсталира IRDA на друго PC _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 16:38 Заглавие: Re: Проблем с инсталирането на IRDA |
|
|
| chi4i написа: | Проблем с инсталирането на IRDA,win.XP-SP2 не приема оригиналните драивери.IRDA e по USB.Производител е DonShine Electronics CO LTD.
Компа е ASROCK K7S41GX |
ако е някое китайско ИР по добре му намери други драйвери,понеже с оригиналните спира да работи  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|