| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Goal! Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 17:34 Заглавие: Някакви лесни схеми? |
|
|
Здравейте!
Още съм ученик и не съм толкова навътре с нещата, но искам да ви помоля да ми предложите някакви по-лесни схеми (и по-малки - около 30 - 50 елемента) с които да се занимавам през свободното време. Но да е нещо по така.. в смисъл да може да ми служи за нещо и да кажете горе-долу колко пари ще ми излязат елементите на съответните схеми които ми предложите...
Ами може да не съм обяснил много добре, но се надявам да сте разбрали какво имам в предвид... Нещо което да мога да го ползвам, било то и просто (като схема).
Блягодаря предварително!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:37 Заглавие: Re: Някакви лесни схеми? |
|
|
| Goal! написа: | Здравейте!
Още съм ученик и не съм толкова навътре с нещата, но искам да ви помоля да ми предложите някакви по-лесни схеми (и по-малки - около 30 - 50 елемента) с които да се занимавам през свободното време. Но да е нещо по така.. в смисъл да може да ми служи за нещо и да кажете горе-долу колко пари ще ми излязат елементите на съответните схеми които ми предложите...
Ами може да не съм обяснил много добре, но се надявам да сте разбрали какво имам в предвид... Нещо което да мога да го ползвам, било то и просто (като схема).
Ако позволиш, ще ти дам един съвет: По книжарниците има книжки за начинаещи радиолюбители, купуваш една, вътре има много лесни за изпълнение и едновременно с това интересни схеми. Сам ще си избереш кои схеми да направиш, а в книжката има спецификация на всички необходими елементи.
Успех !!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:43 Заглавие: Re: Някакви лесни схеми? |
|
|
| Tokio написа: | | Goal! написа: | Здравейте!
Ако позволиш, ще ти дам един съвет: По книжарниците има книжки за начинаещи радиолюбители, купуваш една, вътре има много лесни за изпълнение и едновременно с това интересни схеми. Сам ще си избереш кои схеми да направиш, а в книжката има спецификация на всички необходими елементи.
Успех !!! |
Ами добре ще видя. А какви са схемите горе-долу? Защото ума едни книжки в училище дето има някакви усилватели и такива други работи, но са много малки и не стават за нищо  |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:43 Заглавие: |
|
|
30-50 елемента . Мислиш ли че това е схема за начинаещи ? Също много полезно ще ти е ако се абонираш за "Млад Конструктор". Там има също доста схеми, както и схеми с контролери. Те са големият гъдел. Успех. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:46 Заглавие: |
|
|
| danstef написа: | 30-50 елемента . Мислиш ли че това е схема за начинаещи ? Също много полезно ще ти е ако се абонираш за "Млад Конструктор". Там има също доста схеми, както и схеми с контролери. Те са големият гъдел. Успех. |
Ами като съм казал 30-50 съм казал максимум толкова и нали да не са с по 10 елемента, но и да не са някакви сложнотии
А иначе мерси, че ме подсети за млад конструктор. Знам и за Неомонтана - някакви други такива сайтове да знаете?  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:46 Заглавие: схеми |
|
|
| Можеш да ползваш и китове |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:56 Заглавие: Re: схеми |
|
|
| G_ANEV написа: | | Можеш да ползваш и китове |
Какво е това?  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 18:58 Заглавие: схеми |
|
|
| Продават се по магазините и съдържат платки елементи и схеми а ти си ги лепиш |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 19:04 Заглавие: Re: схеми |
|
|
| G_ANEV написа: | | Продават се по магазините и съдържат платки елементи и схеми а ти си ги лепиш |
Аха, точно такова нещо ми трябва! Може да видя и това... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
|
|
 |
|