| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 16:36 Заглавие: |
|
|
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 18:36 Заглавие: :) |
|
|
тоя па
в производителите на дънни платки качват BIOS-ите в сайтовете си _________________ home studio |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 9:27 Заглавие: |
|
|
Ako znam za kyv processor mi govorite 6te6e da e mnogo hubavo. Vse pak sym nov vi kazah  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 9:38 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Ako znam za kyv processor mi govorite 6te6e da e mnogo hubavo. Vse pak sym nov vi kazah  |
Няма ли да стане много по бързо и по лесно ако например......формулираш въпроса си да речем....така :
"Здравейте , нямам никакъв опит но имам желание да си напарвя ефект "бягаща светлина ".Искам да е с процесор и да може да се регулира скороста и посоката , а ако е възможно и вида на "бягащата светлина " линия или петно.Спрял съм се на процесор PIC16C54.Може ли някой да ми даде насока , линк или документация за да мога да се справя с проблема си.Благодаря предварително" _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 10:47 Заглавие: |
|
|
Noel, човека вече каза че се е спрял на Intel и имал програмата на асемблер, така че зарежи ги тия пикове.
човече, сега ти трябва компилатор на асемблелския код или човек който да ти го компилира в шеснайсетичен. _________________ home studio |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 10:51 Заглавие: |
|
|
Дадох само примен текст.Съдържанието може да се мени както е угодно на този който пита  Все пак когато се формулира както трябва нещата стават по бързо и по лесно    _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 11:02 Заглавие: :) |
|
|
да прав си  _________________ home studio |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 13:59 Заглавие: |
|
|
| Изтегли си Batronix - продукта е насочен към 8051 съвместими процесори , има компилатор , симулатор и подържа програматори за едночиповите микроконтролери на ATMEL ( схемите на програматорите ги има на страницата www.batronix.com ) . Ако не намериш крак пиши и ще ти пратя . Успех |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 20:11 Заглавие: |
|
|
Че съм нов - нов съм. Ама явно и не знам как да питам .
Значи, префурмолирам си въпроса.
Искам да направя ефекта бягащи светлини, но самата смяна на светещия диод да не се упралява от компютъра, а от PIC. Не знам още какъв точно PIC, защото не съм си купил и освен това нямам предсвата какъв ми трябва. Относно програмирането, по добре дайте някакъв самоучител. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 22:02 Заглавие: съветвам те да започнеш с PIC16F84 |
|
|
има flash памет и достатъчно входове/изходи
виж в www.microchip.com
успех |
|
|
 |
|