| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Topsy Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 18:40 Заглавие: Схемичка за система Sony HCD-RXD5 |
|
|
Колеги, ако ви се намира схема за тази системка, пратете ми я моля. Също така търся и datasheet за крайното стъпало, което е STK407-090E. Благодаря на всички предварително и весели празници!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 17:05 Заглавие: |
|
|
| Схемата на уредбата след малко потегля.Успех! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
|
|
 |
ivo111213 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:03 Заглавие: RXD-5 |
|
|
Kaji kakvo to4no te interesuva za uredbata az moita ve4e sum q nau4ilva na izus sled kato trugnaha mukite ot krainot stapalo Principno ako e originalno STK malko trudno 6te go izgori6 bih kazal sova samo "nasila" moje da stane ama az imenno taka go i izgorih sled koeto se trugna edno kupuvane na menteta koito gorqd na 5-tata minuta kato e volumeto na 24-26 Izgorih 4 chip-a dukato nakraq ne poiskah v magazina da mi dostavqt SKT sis su6tiq nomer(gore v dqsno) kato tov ana edin fr deto si be6e kupval ot tozi magazin skoro za negovat ai ne gorql kaza a imenno i taka stana smenih go s takuv i ve4e ne gori makar i pri moito "hamalsko" slu6ane Izvoda e 4e ima bezkraino mn menteta na pazara a tazi seriq STK-ta naistina se okaza stabilna s originalnite si 6 omovi koloni raboti bez problem no za 4 oma garanciq nedavam! To ot kad eli ne poru4vah STK ne ne i ne Ako o6te nesi si nameril stabilen 4ip kaji d aproverq v magazina dali o6te moje da se dostavi ot tazi partida(az sravnitelno skoro go kupuvah moq) i ako moje da ti poru4am i da ti go pratq 15,90lv e.
SORRY ZA KIRLICATA! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|