|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
| И така не ми стана ясно какви им са тарифите на БТК-то.В информационния център казват едно,в сайта им пише друго,ти казваш трето,не мога да им хвана спатиите.Вчера звъня пак в информационния център и отново питам,и казвам да не би да има някаква промоция,а госпожата насреща ми отговаря,ако има промоция ще бъде оповестено по националните медии,и аз естествено млъквам,и какво повече бих могъл да кажа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iv93 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
Аз от август в къщи съм с БТК ADSL "инсталирай сам" и нямам проблеми. Стабилна връзка само от датата тегли бавно но е добре. До есента бях с 256 безкрай, но ми пратиха писмо да мина на 512 безкрай на цена по ниска с 9лв. и 1безплатен месец за 1г. договор или dect телефон обаче за 18 месеца. Аз безплатния месец и сега тегля от 55к/с. до 100к/с. Доволен съм.  _________________ Човек се учи докато е жив......и умира ненаучен.  |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 18:22 Заглавие: re |
|
|
| fikret написа: | | И така не ми стана ясно какви им са тарифите на БТК-то.В информационния център казват едно,в сайта им пише друго,ти казваш трето,не мога да им хвана спатиите.Вчера звъня пак в информационния център и отново питам,и казвам да не би да има някаква промоция,а госпожата насреща ми отговаря,ако има промоция ще бъде оповестено по националните медии,и аз естествено млъквам,и какво повече бих могъл да кажа. |
Аз нищо не казвам, хората са го написали в сметката ми ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|