| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grishav Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 11:40 Заглавие: Бъзика ми се крайното стъпало в къщи... HELP PLS |
|
|
| Пичове направо съм го закъсал В къщи имам една уредба (Крайно стъпало 250W Power Amplifier Model 2090,еквалайзер (правен) и захранване) вързани към 2 колони по 100вата.Вчера колоните започнаха да припукват и по едно време започнаха да пищят много високочестотни (като цвърчене) от време на време припукват и пищят.И според мен е от крайното стъпало или еквалайзера. Как да разбера от кое от 2те е? Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете,защото съм се отчаял |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 12:53 Заглавие: |
|
|
| Откачи еквалаизера и ще знаеш. |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 23:12 Заглавие: |
|
|
на изхода след еквалаизера (на входа на усилвателя) закачи слушалки и виш какво се чува на тях ... ако свирят нормално или е от крайното стъпало или е от колоните  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 22:39 Заглавие: |
|
|
| SlowDead написа: | на изхода след еквалаизера (на входа на усилвателя) закачи слушалки и виш какво се чува на тях ... ако свирят нормално или е от крайното стъпало или е от колоните  |
Слушалките по принцип-вършат работа,но И ДВЕТЕ колони (изведнъж,и едновременно)да започнат да пищят ,поради проблем в самите тях?! |
|
|
 |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 12:05 Заглавие: немиля |
|
|
| Не мисля че е от колоните и аз сам имал същия проблем само че стапало за кола !Моще да е от всичко ! Slow e прав варжи слупалки или другия начин вземи сигнал от някаде и пусни на краиното стапало ! И от там нататана ще ремонирваш!! |
|
|
 |
PenZuha Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:43 Заглавие: |
|
|
или откачи крайното стъпало от входовете му, ако е възможно. А така като гледам е възможно с този "правен" еквалайзер. Даже си мисля че е от него, сам си се възбуджа милия От колоните не е. Те или свирят каквото им пуснеш, или не свирят изобщо. Ужаса да пропищят е от друг виновник  |
|
|
 |
|