|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 14:26 Заглавие: Eдночипови ТВ |
|
|
Извинете ме ,ако по заглавието на темата съм ви подвел Имам малък проблем със различни модели ТВ, ползващи контролер и дйунгла в един корпус, Т.Е. изброявам това, което е написано на самите чипове:8821CSNG4VB6-CTV Materin 54cm;8801CPCNG5HE5;8803CPBNG4F73-idawata sa za modelToshiba 21S3N; 8803CPBNG4GJ2 CTV Nu-Tec и т.н. От скромен опит знам че основните им пинове(захранване, маса кварц)съвпадат, но дотук.Проблема е че ъавно са програмирани, ане ги намирам по магазините тук. Има ли форум , или каквото ида е откъдетода се вземе инфо?Могат ли да се програмират в сервизни условия и ако не , откъде се купуват?Писна ми ,но ще ходя и до Китай, ако се наложи  _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 15:52 Заглавие: |
|
|
| Ходи в Китай.Програматора за такива чипове е доста скъп и не си струва да се купува за еденични бройки.Софтуера не можеш да го извадиш от вътре освен с специализиран програматор.Обърни се към фирмен сервиз ако те домързи да ходиш в Китай!. |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 16:35 Заглавие: |
|
|
| гост написа: | | Ходи в Китай.Програматора за такива чипове е доста скъп и не си струва да се купува за еденични бройки.Софтуера не можеш да го извадиш от вътре освен с специализиран програматор.Обърни се към фирмен сервиз ако те домързи да ходиш в Китай!. |
Гостениноооо, благодаря за полезната информация!Предполагам по изчерпателния отговор ,имате много инфо по темата, така че , моля да се представите.Не си спомням да съм писал за единични бройки, а дали си струва или не, парите са си мои, не съм искал кредит доколкото си спомням!А за фирмения сервиз-  _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|