| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Виктор Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 12:12 Заглавие: Търся SAA5288zp/026 за Tv Sony Kv21M3k |
|
|
От 1 година не намирам SAA5288zp/026.
A TV не е за брак.
Помогнете ако знаете как. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zahew Активен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 10:28 Заглавие: |
|
|
zahew,това което той търси очевидно от линка който си дал в КСП го няма!!!Демек предлагаш му да си купи
SAA5288ZP-014
вместо
SAA5288zp/026-поне му кажи че си сменял,че става,че са аналози,въпреки че са с различни програми.Щото аз поне не съм сигурен в това!Или си решил-че кат пише накрая Сони-и край тва е неговия процесор.Кво е тва божествено осенение-не знам!
И според мен са аналози-но кат не съм сменял-не знам!
То вярно че всички тук работим в сферата на услугите,ама тва не включва "мечешките услуги"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zahew Активен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 11:31 Заглавие: |
|
|
Така вече съм съгласен
Не ме разбирай погрешно,но да препоръчаш на човек да смени един процесор с някакъв си друг и то като хвърлиш ей така името на новия процесор във форумното пространство е меко казано несериозно-поста ти да се състои от името на новия процесор и точка.Най-малкото което е трябва да се обоснове човек примерно-
А)Сменял съм и става
Б)Предполагам,че става тъй като са от едно и също шаси
В)Не знам дали става
Инак всичко останало е "преливане от пусто в празно",а 30-40-50лв на никой не му се ще да ги хвърли на вятъра. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|