| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
paradiselost Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 11:10 Заглавие: Модел на телевизор Филипс? |
|
|
| Вчера изрових от мазето едно телевизорче Филипс 14" но не можах да намеря дистанционото.Та випроса ми е следния:от каде мога да видя модела на ТВ за да мога да намеря дист. за модела.Всякакви етикетчета върху ТВ-то са се отлепили вкл. и отзад на капака.ТВ-то е доста стар модел с 40 програми(чекмеджета) долу в десния ъгъл има надпис "vision SQI"поне така мисля като се прибера слад работа ще напиша точно даже ако някой може да го познае по снимка ще го снимам. Ще съм много благодарен ако някой помогне да разконспирираме модела на телевизорчето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 11:48 Заглавие: |
|
|
| Бихте могъл да погледнете отзад кинескопа, и ако имате късмет, там на етикет може да е записан модела или шасито на ТВ-то. На самата платка също може да намерите надпис на модел или шаси. Ако проверите и номера на процесора, по него също би могло да Ви се помогне.Успех! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 23:46 Заглавие: |
|
|
| Значи това успях да "изкопая" процесорчето е Toshiba ТMP 47C432 AP 8188 на платката единствения надпис е едно бяло етикетче PM 01 87 44.TXO-то си спомням че го сменях преди няколко години то е:AT 2079/10 OP 502.а кинескопа няма никакъв надпис освен този щампован на него DFD TL87 437 A. А от вътрешната страна на задния капак има надпис щампован на пластмасата CP 90 15".Това е всичко което мога да видя по него ,а и последно надписа отпред вдясно е: FSQ VISION. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 8:28 Заглавие: |
|
|
| Г-н Филипов вече Ви написа модела на пулта за дистанционно управление! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 10:08 Заглавие: |
|
|
| Ясно аз написах данните които можах да видя да е по сигурно .Мерси на всички за помоща!!! |
|
|
 |
|