| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TATI Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 11:59 Заглавие: AIWA LCX-110V След няколко токови удара не работи въобще |
|
|
Здравейте колеги,
Имам следния проблем с една мини система AIWA LCX-110V. Ето и описание на проблема:
Преди известно време спря да върти дисковете - в смисъл, че като сложиш диск се опитва да го завърти, но до там. Радиото и касетофона си работеха. По едно време забелязах следното явление: Както си седи на стенд бай, дисплея примигваше, както когато се включи. Така няколко месеца и сега тотално спря да работи. Когато изключа и включа в контакта дисплея само примигва и угасва. Носих я в сервиз, но там не можаха да я оправят. Ако някой от Вас се е занимавал с подобен проблем ще съм радостен да му я дам да я оправи или ако можете да ме насочите към някой сервиз, че да пускам на децата приказки. Благодаря Ви предварително. Ако пък някой има схема и може да ми прати ще я дам на баща ми да я оправи. Предварително Ви благодаря за отделеното време. _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 12:59 Заглавие: |
|
|
Ами поне напиши от къде си-може и да се навие някой да я прави по местоживеене _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
TATI Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 13:41 Заглавие: |
|
|
Опс извинете, от София съм _________________
 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 13:46 Заглавие: |
|
|
То не е по темата но за да няма пак такива отговори не би ли могло още при регистрацията да се указва населеното място и без него да не може да се регистрира нов участник.Така мисля аз без да налагам становището си ...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ingplamen_e Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 22:09 Заглавие: |
|
|
До сега с 2 такива съм се сблъсквал.Подобен проблем,а причината е една и съща-един транзистор ,който пуска някакво захранване.Лошото е,че не се сещам нито кой беше транзистора,нито колко беше напрежението.Ако успееш да я снимаш по-увеличено,може би ще се сетя. _________________ Enchev |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
|
|
 |
|