| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 15:47 Заглавие: |
|
|
а дали няма да стане със силикон /от червения / на тънък слой ,намерил съм много хубав радиатор пасва идеално |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 18:31 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | | С радиатор на пластмасата ефекта е минимален |
Не четеш ли бе човек ясно ти го казаха по добре некойзнае колко голяма медна пластинка запоена отколкото някъкво туловище върху пластмасата.
И моята ASUS GF6600 не LE!!!! има един транзистор които мирише когато играя с 16х антиалейзинг на 1024х768 направо ще се разпой )Тез инженери като ги сглобяват май гледат някъкви сериали с едното око  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
червения силикон издържа на температура, но дали е топлопроводим ?
А за каноконлита- ако издържи 150 градуса /а смятам, че ще издържи/- ами не ти трябва повече. Другото му предимство- доста е рядък и ще бъде супер тънък слой, което от своя страна подобрява топлопроводността.
Да попитам: според вас ако се смеси със фин метален прах /мед да речем/ дали ще има ефект? Или ще спре да лепи? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 22:36 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | червения силикон издържа на температура, но дали е топлопроводим ?
А за каноконлита- ако издържи 150 градуса /а смятам, че ще издържи/- ами не ти трябва повече. Другото му предимство- доста е рядък и ще бъде супер тънък слой, което от своя страна подобрява топлопроводността.
Да попитам: според вас ако се смеси със фин метален прах /мед да речем/ дали ще има ефект? Или ще спре да лепи? |
Мисля че зада има ефект трябва да е много ситен праха отделните частици да се допират ,а тва си е невъзможно това със запояването на медна пластинка е най доброто защото кристала е на тази плоча на която ще се запой въпросната пластинка.А и с споиката осигуряваш перфектно малко топлинно съпротивление за мен това е начина.
инак пробвай с праха не би трябвало да спре да лепи _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 13:48 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Да попитам: според вас ако се смеси със фин метален прах /мед да речем/ дали ще има ефект? Или ще спре да лепи? |
Веднага ще полимеризира. |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 15:23 Заглавие: |
|
|
обедих се че с радитор няма никаква полза мисля направо да направя така: http://www.hardwarebg.com/forum/showpost.php?p=775835&postcount=36
според вас ще тръгне ли с транзистора който той е сложил (FDP)FDB6670AL и дали няма да стане нещо на картата с него моя който грее е APM2014N и дали ще мога да намеря нов |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 20:07 Заглавие: |
|
|
| iv4oto написа: | | според вас ще тръгне ли с транзистора който той е сложил (FDP)FDB6670AL |
Ще тръгне, разбира се. Транзистора FDB6670AL е за два пъти по-висок ток
и съм го монтирал на радиатор, който е огромен в сравнение с
оригиналното решение да се залепи направо върху платката. _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
ами добре благодаря стига да си намеря такъв и се заемам  |
|