| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 22:40 Заглавие: |
|
|
Само да отбележа гъбичката трябва да е влажна но да не подгизнала от вода, защото от огромните температурни разлики (300C -> 20C -> 300C)и скоро се появяват микро пукнатини ........
Аз ползвам най често памучен парцал ,салфетка няма термични шокове чиста работа 
Последната промяна е направена от tsuko на Чет Апр 27, 2006 22:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
F_Dra Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 22:41 Заглавие: |
|
|
Във Футурел ще има от средата на идната седмица оригинални гъби на Weller - код 52241999 на цена 4 лв (с ДДС).
Можем да доставяме над 300 продукта на Weller на цени 5-30% по-ниски от цените във Farnell. _________________ When you have to kill a man, it costs nothing to be polite - Winston Churchill |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 23:05 Заглавие: |
|
|
Въпросът беше решен след проверка с какво жена ми трие масата. Това е розова или жълта салфетка като в средата има нещо меко (дунапрен може би), а отвън е нещо като плътна хартия. Стана перфектно! Благодаря на всички отзовали се. Подаръци ще приема други и по друг повод.  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 9:51 Заглавие: |
|
|
www.mario.bg
Няма ги в on-line каталога, но съм сигурен, че ги има в магазина. Оригинални Weller - 3,40 лв. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 16:02 Заглавие: |
|
|
| мульо написа: | www.mario.bg
Няма ги в on-line каталога, но съм сигурен, че ги има в магазина. Оригинални Weller - 3,40 лв. |
Аз от него купих лентов кабел. Много точен пич. Като купувам нещо друго ще му драсна един ред и за това да прибави към поръчката. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 20:38 Заглавие: |
|
|
Брадван Брадванов  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
| F_Dra написа: | Във Футурел ще има от средата на идната седмица оригинални гъби на Weller - код 52241999 на цена 4 лв (с ДДС).
Можем да доставяме над 300 продукта на Weller на цени 5-30% по-ниски от цените във Farnell. |
Живо се интересувам от станцията WS 80 или с подобна мощност, кажете на каква цена можете да я доставите1 |
|
|
 |
F_Dra Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 17:41 Заглавие: |
|
|
Пратих ти предложение в ЛС.
Поздрави _________________ When you have to kill a man, it costs nothing to be polite - Winston Churchill |
|
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 12:07 Заглавие: |
|
|
Това дето се търка човката се казва сюнгер и е два вида , естествен с неправилна форма и неравномерни шупли и по незнам раква технология произведен изкуствен , имаше по магазините за домашни потреби едни ГДР производство гъби , аз от такава си режа вече от 20 години , мисля че съм виждал и като автоаксесоари същата гъба , за съвременните полимерни драскани мазилки също предлагат маламашка с естествен сюнгер , така че едва ли ще е проблем намирането му , под секрет ползва се в печатниците нещо в офсетовия процес  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
|