| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 14:39 Заглавие: Ремонт на батерия за лаптоп DELL ? |
|
|
Здравейте колеги имам проблем с батерията на лаптопа.На батерията пише: "DELL LATITUDE CPX BATERY" .Проблема е че в батерията има една платка която следи заряда и състоянието на батерията и сега имам скапан елемент и това състояние се записва там и дори и да се смени елемента батерията не тръгва .
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и може ли да ми каже начин за отстраняването му ?
Имало някаква програмка :"SB WORKSHOP" с която ставало но не знам как .
Лек ден на всички!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
контролера следи напреженията на всички елементи, така че те трябва да са еднакви за да тръгне батерията. направи измерване за да си сигурен. _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
Значи проблема се състой в това че не помни последното състояние на батерията.Слагам му елементи с еднакви стойности и пак не става.
Чипа е M37515/ S29L220 (SL220).Други идеи освен флашване?
Някой може ли да ми каже от къде да си намеря програмката -SMART BATTERY WORKSHOP освен от тук http://sbworkshop.com/ ? |
|
|
 |
lsabg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 19:38 Заглавие: |
|
|
Аз закъсах на същото място с батерията на моя Дел и от разкопките , които проведох из нета открих още няколко програмки които трябва да свършат работа , но и за тях няма лекарство или са само за тестване ,а не за ресет.Ето ги:
aaxbattery
ACCPLUS
BATMON
Resetter
SBW-разбира се най-добрата.
Повечето програми са универсални и решават въпроса с батериите и на доста други лаптопи. |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
Незнам докяде сте стигнали но вътре има памет 24СО2 която мисля да препрограмирам,като намерих от руски саит дъмп.?????  |
|
|
 |
Mani Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 2:27 Заглавие: резултат |
|
|
| Пиши за резултата. |
|
|
 |
Viara Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 13:13 Заглавие: Tursia firma za remont na лаптоп DELL. |
|
|
Zdraveite,
Sluchaino popadnah v tozi forum turseiki firma za popravka na komputri.
Az imam laptop Dell latitude cpx koito raboti okolo dva chasa i posle zapochvat da se piaviavat cherti i tochki sled koeto ekrana potumniava.
Tova go pravi kogato e vkluchen na baterii , no sushto i kogato e bez bateria samo v mregata.
Bihte li me nasochili kum firma koiato moge da go pogledne.
Blagodaria. |
|
|
 |
|