| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sunny Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 21:22 Заглавие: Интересн проблем с телевизор NOKIA |
|
|
Tелевизора се казва " ITT IDEAL COLOR 3726 OS PS" и е модел на NOKIA
ДЕФЕКТА Е :
1 Когато се включи и работи около един час след това като се изключи и се включи отново сработва защитата и трябва да се чака около един час (предполагам докато изстине ТХО то) и след това работи нормално иначе сработва защитата и не може да се включва докато не изстине.
2. Когато е оставен на стендбай от време на време се чува силно шумене в говорителя за кратко и това се повтаря.
Всички електролити са сменени.
Ами това е.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
djelal Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 22:44 Заглавие: |
|
|
| pregleday dobre za studeni spoyki okolo TXO i zahranvaniyata sled nego |
|
|
 |
Sunny Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 10:21 Заглавие: |
|
|
Проверил съм всички спойки и на всякъде са "топли" вече , но е е това просто не си обяснявам какво може да е?Ново ТХО е 36лв но не ми се инвестира защото си работи без проблеми. |
|
|
 |
djelal Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 19:43 Заглавие: Re: Интересн проблем с телевизор NOKIA |
|
|
| SUNNY дано си ги минал вси4ките ,защото мен един IMPERIAL ме беше побьркал .самоволно се изкл. и после нямаше пускане докато не истине.и се оказаха пак студени спойки около процесора без наглед да има нещо като дефектна спойка.аз поне за друго не мога да те ориентирам.Успех колега. |
|
|
 |
|