| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 10:35 Заглавие: САМСУНГ KS1A проблем |
|
|
| Самсунга си работи,но не винаги при смяна на друга програма си сменя числото,но остава на старата програма.На където и да го расходиш по програмите си стои на същата станция.Проблема е че не го прави постоянно и при мен го показа 2 пъти но като отворих телевизора се нормализира и не ще да го прояви.На сочих се към тунера и му презапоих залятите бобинки но не съм сигурен дали съм на прав път.Сега си работи и не смея да го върна на клиента.Молбата ми е някой ако е имал такъв проблем да сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 10:40 Заглавие: |
|
|
Ако не зависи от програмата , в смисъл не е в началото или края на обхвата , защо не смениш паметта ? Ако е тунер би трябвало да забива в единия от двата края на обхвата _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 10:46 Заглавие: |
|
|
Не си се изразил точно но ако съм разбрал.Числата ,тоест позицията се сменя програмата си е една и съща Това е "детска болест" на тунера.Горещ въздух, презапояваш, измиване с корселин и 100% си готов. Но за да си сигурен презапой с духалка ЦЕЛИЯ тунер  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 11:41 Заглавие: |
|
|
| SACHO е прав .Не съм се изразил правилно.Откакто го презапоих досега не се е повторил дефекта,но ще го подържа да не би да се заблуждавам.Може да го сваля и да го поиздухам с горещия въздух .Благодаря за съветите,а що се отнася до паметта имам пробван дъмп за това шаси но няма да е от нея.Останах с впечетление че има механичен дефект,тъй като като отворих телевизора проблема изчезна.Лошото е че ще трябва време докато се убедя че е решен,но няма друг начин.Желая ви успешен ден. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 13:06 Заглавие: |
|
|
Както написах по-горе време не ти е необходимо.Просто го свали наново и презапой с духалката на 100%  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 16:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | измиване с корселин |
След кореселина го мини със спирт.А по добре само със спирт!
От къде го измослихте този кореселин?  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 16:41 Заглавие: |
|
|
Презапоен,почистен,подсушен и монтиран.Ако до вторник не се скапе отново ще мога да съм спокоен че 100% или се е оправил ,или не е. Предупредих клиента да дойде в началото на седмицата за да го тествам някой ден.Още веднъж благодаря.Надявам се всичко да приключи без усложнения. |
|
|
 |
yugo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 18:10 Заглавие: |
|
|
| На прав път си.Това не е първият Самсунг с този проблем. |
|