Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продава хард 80гб
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EveLin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 8:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Прегледай цените на големите доставчици!!! Там всичко си пише и да не забравяме, че това все пак е MAXTOR. Същия по големина хард SEAGATE с 8МB кеш и пет години гаранция е 50$ чисто нов. Мисля, че разликата е огромна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Пон Май 08, 2006 14:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги несъжалявайте аз го поръчах и изгорях - пратката се окза парче талашит укрепено в студиопор. Човека е измамник и съм уведомил РПУ Трявна а от там съответно и РПУ Пловдив също така и светкавично реагираха и Куриерската фирма ЕКОНТ за което им благодаря предварително. Мога да приложа и снимков материял на диалога и пратката което съм предоставил за ползване на съответните органи занимаващи се с случая в момента. Дано го пипнат тоя изрод а модераторите да му банат IP адреса. Гледам и в други форуми участва педала. Напишете sladkata7676 в GOOGLE и вижте сами.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 08, 2006 16:24    Заглавие: Отговорете с цитат

вече е късно но първото което ми дойде на акъла като видях ника е че тоз е измамник, но реших да не спамвам пък и може да не е така за което искренно сажелявам Sad Sad Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети