| Предишната тема :: Следващата тема |
| Задължителна регистрация за публикуване на тема или отговор: |
| Не |
|
29% |
[ 21 ] |
| Да |
|
70% |
[ 51 ] |
|
| Общо гласове : 72 |
|
| Автор |
Съобщение |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 9:07 Заглавие: |
|
|
| pexli написа: | Старо и изпробвано.Вече има captchakiller за тази работа.за .net passport no comment  |
по твойта логика като има разбивачи за всякакви ключалки, ти защо имаш врата на жилището? _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
tropper малко снимкков материял точно за случая
 _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 7:50 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Абе аз "за" да се пробва този метод. Мисля че ще изчезне напълно спама. Освен това не може ли да се баннат IPтата от където идва спама ? |
Ip-тата немогат да се баннат щото повечето потребители са към Лан доставчици а той изкарва 100 човека в нета с едно ИП за пестене на кинти и може да се окаже че покрай този един баннат ще пострадаш и ти и други хора.Доста неприемлив вариант.
По отношение на линк към програмата немога да ти дам защото тва не е програма която се разхожда из нета. |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 9:24 Заглавие: |
|
|
А на дискети ли си я предават ... 5.25"
Предполагам, че става въпрос за един от тези два проекта:
http://sam.zoy.org/pwntcha/
http://www.cs.sfu.ca/~mori/research/gimpy/
Но е факт, че повечето CAPTCHA са лесни за разпознаване от програми. Има и по-сложни които не са, но техен недостатък е че често и хората не могат да ги разчетат. Има и други интересни идеи - например изкривени изображения на животни, които потребителят трябва да именува.
Но ако CAPTCHA се комбинира с други методи на защита и се реализира хитро ще свърши перфектна работа за нашият скромен форум.
Например при всяка заявка да се сменя (за предпочитане да се редуват няколко от най-сложните алгоритми) и например при 3 неуспешни опита IP-то да се банва за 20 минути.
Иначе както на всеки е известно всички защити са преодолими, въпрос на желание и възможности. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 12:06 Заглавие: |
|
|
router.zyablickovo.ru
IP 87.240.0.161
Потребители, писали от този IP адрес
Гост [ 1 Мнение ] само това мнение е от там, адреса може спокойно да бъде блокиран. Освен това не мисля че ще бъдат засегнати потребители защото спама не идва от техните IP адреси |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 14:18 Заглавие: |
|
|
| cvetomirconev написа: | | Например при всяка заявка да се сменя (за предпочитане да се редуват няколко от най-сложните алгоритми) |
Това се лекува с cyberwaper
Не не си я предаваме на дискети.Праща се от автора с персонална парола.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 9:40 Заглавие: |
|
|
Мисля че достатъчно дълго седя анкетата на сайта-резултата е очевиден.Според мене е време да се премахнат правата на т.нар. "Гости" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
...Поне в специализираните раздели гости не би трябвало да могат да пускат мнения ... И на мен ми се случва да забравя да се логна и излизам като гост .В такъв случай би трябвало любезните домакини да почерпят (може и виртуално)
За целта предлагам да се въведат емотикони : Кафенце , Чайче , Ракийка , Салатка , Биричка , Пържени картофки и там подобни
Та като забравя да се логна..., да се почерпя , пък и всички да можем да черпимe Гостите на воля , като любезни домакини  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
|