Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

cd rom
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
FeCl3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 08, 2004 9:31    Заглавие: Отговорете с цитат

e-mail: [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
F SOL
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 08, 2004 23:21    Заглавие: Отговорете с цитат

mii priqtel V-to e do C-to Very Happy prosto sam gi menkal Very Happy sorry za koeto aide pratete mi gi raotite PLS
Върнете се в началото
DrmR
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 16:31    Заглавие: Отговорете с цитат

http://mp3ar.com/
некой може и да му е интересно. мп3 плеър със CD или HDD, както си го изберете:) изключително малки размери по мойте изчисления:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
madSnake
Гост

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Дайте и на мене схемата плс
[email protected]
Върнете се в началото
mrnobody
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 1:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Daaaaaaaaa! mnogo interesna tema, ama napravo mi se reve ot neia!
Stoto vseh da se varja na akula na edin rusnak i vzeh da pravia takova neshto. skasah si gaza dokato napravia platki, zahranvania (10lv dadoh za kontroler) i nakraia se okaza che sorsa e kalpav Evil or Very Mad
Otnosno mp3-ta si e baia razpravia shtoto ti triabva ili pc ili hardoeren mp3 dekoder (baia pari, a mai i ne se namira) s edin svesten kontroler, nikakav displei i tnt.

Ne bih otkazal ako mi pratite i na men taia shema za koiato stavashe duma po gore Embarassed [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bormata
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 8:42    Заглавие: аз го направих Отговорете с цитат

Аз имам такава музика в колата с 4.5 гига диск. пентиум на 100мегхерца, вграден звук на дъното и правено захранване. Управлява се с една num-pad клавиатура. Всичко е хванато под кората на багажника. Има 2 интегрални усилвателя. В кутия 250х300х150.Кофтито е единствено че тръва 1/2минута след като си го включил. Някой скоро пусна във форума изключително лесна схема на преправяне АТХ захранване на 12волта, така е вече елементарно. Мога да ви дам плеър под дос и драйвери за почти всички звукови карти. ПОД ДОС!!!! Може да се сложи и дисплей/плейърът поддържа / но не виждам смисъл. Не ми стъпи на повече от 100лв. Има неприятно пукане между песните но то е от плейъра.
Върнете се в началото
mrnobody
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

I az mislia da go pravia toia nomer ama o6te se motam shtoto ne moga so si vzema chitav displai i se opitvam da pusna takav ot notebuk da raboti na agp ama oshte niamam uspeh.
Interesuva me kakav hard izpolzva6 (ako ispolzva6 takav)
Shte te pomolia da mi prati6 shemata na atx-a sa koito spomena. Mislia da si razrabotia takova zahranvane i tva bi mi bilo v pomo6t! ([email protected])
Mersi predvaritelno!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mrnobody
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

P.S.
Dai malko info i za softuera deto polzvash. kvi neshta poddarja. IR, kakvi displai (primerno grafi4en ili pak 4x40) kakvi klaviaturi (ps2, com)
Az sam zamislil moita divotia da varvi pod win (celeron na 700). Napravih IR resiiver, Klaviatura koiato se obrashta direktno kam winampa. Ideiata e da ima DVD,DIVX,GAME,GPS (ama oshte ne sam si nameril soft za poslednoto)
Върнете се в началото
bormata
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 11:39    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.mpegx.com/view.php?detail=92
Ето от тук можеш да си го изтеглиш. Бях си сложил всички страници по темата във фейвиритс'а но беше преди година и сега не работят. Ако ще го правиш най напред си сложи ДОС, подкарай си CD'то/поне докато е недовършен ти трябва/ после си подкарай плейъра и звуковта карта и чак тогава останалото. Това е най добрия плеър под ДОС аз съм пробвал десетки. Под windows не го прави - не е стабилен. Гадост. Схема на захранване има пусната във форума под тема "как да свържа компютър с автомобил". Това е за мп3 плеър.
А ако ще слагаш монитор и цял комп... хехе... ще караш ли или ще чатиш...
Бирата е от мен!
Върнете се в началото
madSnake
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 14:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво става със схемата, някой има ли я още?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети