Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Brat4eta Bulgari

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krumato
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 9:00    Заглавие: Brat4eta Bulgari Отговорете с цитат

Kakvo se qdete za tezi elектромери, защо не ги заебете и си направете собствен енергиен източник ААА!!! Ами се съобразявате с Монополистите. ЕЕЕ и без тях неможем понеже ни е необходима малко енергия за развъртане на магнитен генератор който може да осигури необходимата енергия за едно домакинство или пък кавитационен топло-генератор с който можете да се топлите много евтино през студените дни на годината. Защо се мъчите да крадете нова не е пристойно за Българите!!! Ние сме умни И затова не крадем а заобикаляме законите. Това е свободата да си независим от всички,а не как да прецакаш за да има за теб. Помислете си добре . Има много начини да се заобиколи всичко та нали пак хора са ги измисляли
Върнете се в началото
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 12:36    Заглавие: Отговорете с цитат

... ае аз мисля, че трябва да се направи раздел "нАучно-технически бисери" за такива мнения
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 12:40    Заглавие: Отговорете с цитат

tropper написа:
... ае аз мисля, че трябва да се направи раздел "нАучно-технически бисери" за такива мнения

По-добре само бисери,няма защо да обиждаме науката и техниката...
Върнете се в началото
zz_stefanov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 17:02    Заглавие: Re: Brat4eta Bulgari Отговорете с цитат

krumato написа:
Kakvo se qdete za tezi elектромери, защо не ги заебете и си направете собствен енергиен източник ААА!!! Ами се съобразявате с Монополистите. ЕЕЕ и без тях неможем понеже ни е необходима малко енергия за развъртане на магнитен генератор който може да осигури необходимата енергия за едно домакинство или пък кавитационен топло-генератор с който можете да се топлите много евтино през студените дни на годината. Защо се мъчите да крадете нова не е пристойно за Българите!!! Ние сме умни И затова не крадем а заобикаляме законите. Това е свободата да си независим от всички,а не как да прецакаш за да има за теб. Помислете си добре . Има много начини да се заобиколи всичко та нали пак хора са ги измисляли

Като чета излиза, че ползваш това чудо "кавитационен топло-генератор". Изгарям от любопитство как си изклатил монополистите Smile
А онова първото с въртенето на малък генератор (с помоща на монополистите) и печалбата на енергия също ме впечетли.
Да вземеш да постнеш малко схеми на тези два "перпетум мобиле".
Не се стискай, няма само ти да си на кяр.
Успех Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
smd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 19:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
кавитационен топло-генератор
Very Happy Very Happy Very Happy
Vastodi
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пет Май 05, 2006 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Brat4eta Bulgari, дали аз съм толкова глупав, но кавитацията е едно, а генератора- съвсем друго. А какво е топлогенератор?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети