| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 18:56 Заглавие: |
|
|
ЕГН-то ми започва с 58 и не уйдурдисвам нещата , те просто си седят по този начин , питай Google ако не вярваш , има и непреходни неща /ценности/  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 19:25 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Raxell не знам кой набор си аз съм 47г. и мога да ти кажа съвсем откровено че това което пишеш е чиста уйдурма  |
Аз мисля че Raxell е прав. Аз съм на 28 и съм чувал ролкови мгнетофони и грамофони които звучат добре поне колкото CD, но от друга страна съм чувал и усилватели клас D които звучат изненадващо добре имайки предвид че в схемотехниката си те са изцяло цифрови. За стрелковите уреди ще кажа че има електродинамични системи които са достатъчно точни за да се мерят с цифровите уреди при постоянен ток, а при променлив всеки знае че грешката на цифровите е по голяма. _________________ home studio |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 19:52 Заглавие: |
|
|
Момчета аз претижавам мултицет UNIGOR 6E стрелкови иMETEX M-4650cr ако ви говори това нещо хайде да не си приказваме глупости.В този форум забелязвам че хората с много зелени квадратчета имат голямо самочуствие  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
old4, позицията (или по-скоро позата) от камбанарията (или амвона) само на ЕГН-то - не е добър избор.
Писанията ти стават все по-неясни: | Цитат: | | претижавам мултицет UNIGOR 6E стрелкови иMETEX M-4650cr ако ви говори това нещо хайде да не си приказваме глупости |
Уточни, ако обичаш кое според теб е добро и кое не толкова.
И когато се сравняват някакви неща, то е добре те да са сравними.
За тези неща как ще се произнесеш?
http://www.fluke.com/ |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
имам 2 мултицета,които постоянно ползвам-цифров за всекидневна нужда и стрелкови професионален японски-това което хваща стрелковия-цифровия не може.Примерно моментни отскачения на напрежеинето-цифровия ги пропуска-само мигат цифрите,докато стрелката отскача.Много транзистори със съвсем слаби утечки,особено явяващи се под малко по-голямко напрежение-пак само стрелковия ги хваща.
Цифровия е по-удобен и по-точен.Въпреки,че и стрелковия не ми е хич неточен и мога да отрегулирам примерно ИЗ да изкарва точно 148В и знам,че то наистина е 148В,което със невсички стрелкови е възможно.
Има и много комбинации от стрелкови и цифров в един корпус-включая и на Флуке-има защо! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 22:32 Заглавие: |
|
|
| Ами явно не сте запознати с тези уреди UNIGORа е20 годишен с входно съпротивление10мо другия уред METEX e s 2интегриране 4,5знака.Думата ми беше за друго старото си е старо ама новото го бие по всички правила.Но BOJILOV e прав елементите ги меря със стрелковия а напрежения и др. с цифровия. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 22:38 Заглавие: |
|
|
Схемите на Intersill ICL7107 (7106) също от преди 20 години ( и са в основата на всички вече евтини "цифрови" уреди) ползват метода на
| old4 написа: | | ... 2интегриране ... |
По отношение на входното съпротивление също могат да се кажат и още неща...., ама дали са ти интересни.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 22:51 Заглавие: |
|
|
Имам един авер-доктор в клиниката на Чирков.Има пари,пари-сигурно да си купи някоя видеостена за 40-50хил.лв-бълха го е ухапала.
Въпреки всичко гледа на 15годишен 36 инча 100Hz Grundig дето аз съм му го продал-перфектен телевизор,с перфектен екран,навремето си го гледах в хола,ама пред предложената сума от 1200лв не се замислих за секунда и веднага се разделих с него
-Има там PIP тва,онва,но все пак старичък модел ще кажете-на 15 години е туч.Покрай другите дърти маркови работи дето съм му продал се сещам и за някакво старо лампово стъпало,допаднало от Германия-Маршал ли беше,Маранц ли-не помня.
И ако се чудите що тоя човек дето го бие парата по гъза си купува дърти маркови работи-то отговора най-неволно ми го каза самия той-вика-"Може един филм да изгледам в месеца,ама знам че съм го изгледал като хората!"
Така че старото си е старо  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
олд4 ....хайде да не си ги мериме /уредите/ че в мазето имам един дето на него пише "Lord Celvin Laboratories 50 000 ohms/v" и все още са малко магнитоелектичните системи от този клас /ако са останали такива/ . Аз лично го пазя за един бъдещ музей /политехнически/ в България , иначе отдавна да съм го сменил за най новия модел / волво напимер , няма никакво значение/ама на , пазя го
пс: неутрализацията на стрелката е от магнитните полюси на земята , правете сметка за каква чувствителност става въпрос . _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 0:17 Заглавие: |
|
|
Аз пък съм на 18 години , но много съм зарибен по звука като цяло (колони усилватели) и с чиста съвест мога да потвърдя ,че на баща ми ролковите магнетофони юпитер (не помня модела) стерео "на транзисторах " и унитра четирипистова стерео на 19 см в секунда свирят изключително "плътно" и с невероятно "красиви" и правилни високи честоти и звука по ми харесва от 128 кб-това mp3-ка(която по правило си изяжда всичко над 16кхц ).Завиждам на баща ми какви качествени записи е слушал само дето колоните са били слабо звено тогава но ....
Ех какви времена са били  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
|