Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отстранявам проблема със загубата на сигнал на С62

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
roshljo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 09, 2006 3:23    Заглавие: Отстранявам проблема със загубата на сигнал на С62 Отговорете с цитат

Много С62-ки започват самопроизволно да губят обхват след време, особено с Глобул и Вивател - сигналът скача от 0 до 5 чертички, а ако се опитате да наберете излиза съобщение "Няма обслужване".
Отстранявам този проблем срещу скромната сума от 7лв.
Операцията е елементарна, става за не повече от 10 минути и 90% от телефоните започват веднага след това да държат нормална стабилна връзка. При останалите 10% има само слабо подобрение.
Плащате след свършената работа, само при положителен резултат!!
Номер за връзка: 0877059114, Николай
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tigar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Selo SF

МнениеПуснато на: Нед Май 21, 2006 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

брато много си евтин да ти ги нося да ги правиш ,колко гаранция даваш до следващия завой ли.
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Вто Май 23, 2006 12:24    Заглавие: Re: Отстранявам проблема със загубата на сигнал на С62 Отговорете с цитат

roshljo написа:
Много С62-ки започват самопроизволно да губят обхват след време, особено с Глобул и Вивател - сигналът скача от 0 до 5 чертички, а ако се опитате да наберете излиза съобщение "Няма обслужване".
Отстранявам този проблем срещу скромната сума от 7лв.
Операцията е елементарна, става за не повече от 10 минути и 90% от телефоните започват веднага след това да държат нормална стабилна връзка. При останалите 10% има само слабо подобрение.
Плащате след свършената работа, само при положителен резултат!!
Номер за връзка: 0877059114, Николай

Чак сега ли си почнал да го отстраняваш този проблем - много късно бре. Нещо си сбъркал форума. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 04, 2006 16:42    Заглавие: Отговорете с цитат

този проблем с губенето на мрежа е ясен от зората на телефоните. честито на тези дето откриха топлата вода
Върнете се в началото
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 20:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямах намериние да взимам отношение по тази тема но според мен проблемите с мрежата на GSM апаратите са доста разнозначни при положение че колегата ги ремонтира качествено и дьлготраино надявам се с някаква гаранция,ще му изпращам сименс C62 за корекция на обхвата цената е нормална плюс пощенските разходи мога да изкарам и 5лв. за бля-бля то и това се плаща.А за топлата вода колегата явно им е изяснил проблемите с R и T и производители те няма какво да грешат проблема остава при нас,т.е извода е ако не решиш проблема с мрежата,пииш една студена вода и що, щот не си намерил човека с мрежата.Поздрави от ВИДИН.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 14:52    Заглавие: Отговорете с цитат

едит: ние ще ги правим за 5лв
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 15:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Ivailosp написа:
едит: ние ще ги правим за 5лв
Ако искате ги правете и без пари, даже черпете и клиента, но не афиширайте това във форума.
Върнете се в началото
roshljo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 09, 2006 1:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига сте зяли и плюли, то па да не се опита човек да изкара някой лев! Всички знаят да викат - лош човек, иска пари от хората, аз т'ва го оправям без пари, ама що не го написа някой как точно става кат сте такива разбирачи?!? Ами представете си, има хора дето от такива ремонти си вадят хляба. Е, аз не съм от тях, само рекох да пробвам, ама явно няма да стане, та ето ви тука страничката дето пише как да си го направите сами:

http://c62.siemensgsm.ru/useful/connection/index.html

От руски няма да ви превеждам, оправяйте се. На мен целия "ремонт" ми отнема 10-на минути и са ми необходими звездообразна отвертка за GSM номер 6 и джобно ножче. Технологията е проста като гъбена чорба, напълно непонятна, и за голяма моя изненада работи перфектно - изчегъртваш златното покритие от указаната част от пистата (да не вземете да се вдъхновите и да изчоплите и самата писта, като падне жълтото и се покаже бялото спирайте) и телефонът почва да лови сигнал безотказно, по-добре от нов С62... които според мен са отвратителни телефони, ама след тая малка процедурка поне с обхвата вече няма никакви проблеми. Сега не ви искам пари, така че може да ми вярвате, тая идиотщина наистина работи, и аз не знам защо и как. Пробвайте и ще видите, по-зле няма да стане. Между другото ако някой има обяснение защо се получава този ефект, нека го постне, че ми е много интересно..

Сега някой друг ше почне да изкарва мангизи от тва, знам си аз, ама що пък не, то за акъл се плаща, който не знае как - да търси, да чете или да си плаща на тия дето са прочели..

Последната промяна е направена от roshljo на Пет Юни 09, 2006 1:48; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Юни 09, 2006 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво добре че и го преведе че някой и от руски грам не отбират.Ама да те светна има и по добър начин от ножчето тук Wink
zz_stefanov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 11, 2006 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте! От http://simc62.fastbb.ru/index.pl?1-0-0-00000023-000-0-0-1143457736 излиза че проблема е в нарушаване на екранировката. Няма да вадя пари от това. Питам от чисто любопитство, какъв е модула който е екраниран и при нарушаването на екрана кое на кое прави смущение. Благодаря.
Успех Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети