| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nachinaesht Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 20:40 Заглавие: kak da svetna natrieva lampa pod visoko nalqgane? |
|
|
imam natrieva lampa pod visoko nalqgane imam i drosel.lampata e 150W a drosela e 250W, vurzvam drosela za lampata i vsichko e OK,obache lampata ne svetva.pomognete che lampata mi trqbva mnogo speshno da svetne.drug drosel li trqbva ili neshto drugo pomognete.puk ako mi namerite i shema shte e oshte po dobre.mersi ot sega  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 21:05 Заглавие: |
|
|
nachinaesht, лампите (особенно теи за които пишеш) освен мощност имат и други доста важни параметри.
Мисля (от това което си написал), че само с дросел в никакъв случай няма да минеш (и с напрежение от мрежата). |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 21:12 Заглавие: |
|
|
Доколкото знам натриевите лампи освен дросел имат и някакво електронно пусково устройство така че без него няма да стане.Освен това мощностите на лампата и на дросела трябва да са еднакви.Какво има в пусковото устройство не съм наясно защото то е капсоловано и не знам какво има вътре. Търси някъде от енергото или намери живачна лампа с мощноста на дросела който имаш тя се пуска без нищо друго. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 18:34 Заглавие: |
|
|
| Дали няма да стане със стартер за лумисцентна лампа? |
|
|
 |
Vlado0549 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 17:26 Заглавие: |
|
|
| Натриева лампа се пали само със стартерно у/во.То прави импулс от около 3Kv.Има го по магазините и не е скъпо. |
|
|
 |
|