| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 7:47 Заглавие: От къде в София фолиран текстолит |
|
|
Привет,
търся в София фолиран текстолит. Едностраннен, 1.5 мм, размер около А4 или по-голям. На Пиротска в Млад Техник имат но са малки парчетата. На Борис с/у Електронинвест имат големи листове, но до колкото си спомням са по-тънки от 1.5 мм.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 9:18 Заглавие: |
|
|
Тука в Стара Загора има такъв (50х50см)и дебел 1,3 мм мисля ако искаш да ти взема еднп парче и да ти го пратя?-подарък  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 18:19 Заглавие: |
|
|
откаде ги взимаш че ги пращаш и без пари  |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 18:39 Заглавие: |
|
|
До бившото кино ''Димитър Благоев'' има един магазин и там е много евтин-парче 50х50 см е 2 лева и е много качествен. _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 18:45 Заглавие: |
|
|
Бих взел 4-5 листа ако ти се разправя. Разбира се сложи си надценка за разправията ако искаш. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 18:49 Заглавие: |
|
|
Ами аз си взех миналия месец 30 листа(ама те са си само за мен) и трябва да видя колко имат в наличност. _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 20:11 Заглавие: |
|
|
IGBT,и аз съм кандидат за 4-5 парчета!Сериозен съм! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 09, 2006 20:42 Заглавие: |
|
|
Вижте каква идея ще ви дам-ще отида утре да видя каква е хавата и колко декара текстолит имат и тогава пишете кои колко иска!Естествено първо ще пратя на човека написал темата и след това на останалите. _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 9:21 Заглавие: |
|
|
Действай, очакваме включване.  _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 11:16 Заглавие: |
|
|
| IGBT написа: | | Вижте каква идея ще ви дам-ще отида утре да видя каква е хавата и колко декара текстолит имат и тогава пишете кои колко иска!Естествено първо ще пратя на човека написал темата и след това на останалите. |
искам и аз! пиши ми на ЛС като видиш за какво става въпрос с декарите... _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
|