Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Препоръчвам го на всеки с ХР
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 12, 2006 20:58    Заглавие: Препоръчвам го на всеки с ХР Отговорете с цитат

http://store3.data.bg/joroal/joroal.htm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Май 13, 2006 0:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Пропуснали са System restore и Themes
Първото бих го спрял на всяка слаба машина против вируси и липса на място
Второто- ще освободи /макар и малко/ памет
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tchav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 13, 2006 8:33    Заглавие: Отговорете с цитат

За System restore не съм съгласен, спасявал ме е на два-три пъти от преинсталация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 13, 2006 11:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Не проепоръчам на никой със XP!
Явно май всичките специалисти на Microsoft си нямат грам понятие от тва което правят и са насвяткали сума ти бъгове и пробойни,които великия майстор Мицан или някой друг самозван БГ-гении разнищиха за секунди.
В оригиналната статия която съм чел-намира се в kaldata.com
статията започва с червени букви-Правете на своя отговорност Exclamation Exclamation
За някой от опциите и самият автор не знае за какво са и си признава,но казва че цитирам-"при него нямало проблеми-изключвайте смело"-странно мислене.
Аз поне си работя със всички тези "дупки в сигурността" и на 2та ми Уиндоуса и на този в хола и на този в работилницата не съм им правил преинстал и не съм имал вирус от поне по 3години.Ползвам Кашперски и firewall-a на XP.
Абсолютно безпредметни неща които е съмнително,че ще повишат дори и с 1% производителността,но пък е сигурно,че ще омажат уиндоуса.
P.S. В статията горе никой не говори за Систем Ресторе-по точно говори се но в частта,която е пропусната Laughing .Аз препоръчвам да има Систем Ресторе-на единия ми,който е с малък HDD-нямам просто щото нямам хардово пространство.На другея с големия HDD-имам.Никога не ми е пречило,никога не ми е и помагало!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 10:35    Заглавие: Отговорете с цитат

System restore съм забелязал, че може да спаси компютъра от самия тебе Laughing Laughing
В смисъл, ако абъркаш нещо така, че да не зарежда, понякога помага.
При теб, явно няма нужда /3 години не са малко време/
А на слабата машинка си се сеттил да махнеш красотите, шаренийките и глезотийките предполагам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 15:30    Заглавие: Отговорете с цитат

bobykafe написа:
А на слабата машинка си се сеттил да махнеш красотите, шаренийките и глезотийките предполагам

Аме махнал съм ги но и дори и да не ги махна си пердаши без грешка,щото не е толкова малка-марков HP-vectra P2-450MHz,което съм го понакичил с 256MB RAM и RivaTNT 32MB Pro.Кво да ти говоря-марковото си е марково-вървят перфектно игри дето имат двойно по-големи системни изисквания,въпреки че за игри си имам голяма машина.
Забелязал съм че "жълтите компютри"(демек събирани от клиента,а не маркови)-малко по-често скапват Уиндоус,така че ако маркова машинка човек не я оплесква с безразборни инсталации,деинсталации и други дурашки изпълнения-XP кара много повече от 3години.Е разбира се иска си грижата-дефрагменти,регистри,spyware....едва ли има нужда точно на теб да обяснявам Wink
И най-важното забравих дето иска-много четене.Дето викаше навремето един даскал-"Четете дебелите книги!" Idea
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 7:52    Заглавие: XP Отговорете с цитат

Bojilov
Чета ти постовете и не виждам основания за огромното ти самочувствие,та отгоре на всичко коментираш другите участници.Просто си цъкай там,а тук се отнасяй с уважение към хората посещаващи форума.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 11:38    Заглавие: Отговорете с цитат

слушай кво аз съм тука всеки ден и помагам на хората с квото мога.
За разлика от теб,който идваш тука,криеш се зад анонимността на интернет с цел да се заядеш със някой,щото няма къде да си изкараш нервите.Като търсиш как да си избиеш комплексите-купи си боксова круша не осирай форума! Twisted Evil
Включая и съвета да не бъзикат хората си там дето им не е работата из Уиндоуса по съвет на някой български пишман специалист-не говоря за Мицан-а за тоя дето е писал статията-дето не знае кво прави и кой service за кво служи.Щото после те ще имат омазан Уиндоус-не аз!
За кво уважение ми говориш ,бе????????
човек,който има уважение,като говори с някой се представя кой е.Останалото е-неандерталска работа Twisted Evil
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 12:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Гост съм заради такива като тебе.Това е вече втори твой пост с невъздържан език,а по отношение на помоща,въпроса е доста спорен.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 13:05    Заглавие: Отговорете с цитат

не бой се скоро царството ви (на Гостите)ще свърши.Рано или късно това което всички казаха в анкетата ще бъде приложено и напрактика!Дните ви са преброени,господа Гости,така че кефете им се с пълна сила Idea
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети