| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 12, 2006 22:22 Заглавие: Търся Дистанц.Управл.за Електрон 380 |
|
|
Търся да купя или приемам като подарък Дистанционно Управление което може да се монтира на Електрон 380 - работещо.
Григор Савов
София
тел. 822-14-96
Последната промяна е направена от интермаш на Нед Май 14, 2006 17:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ZITON Опитен потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 12:37 Заглавие: Ре: |
|
|
Рс,
До никъде.
Първото е ровено, липсваше му МДА 2062, скъсани писти и т.н.
Пооправих го, гледайки от другото (еднакви са - литевски - както казваш).
Другото изглежда добре. Нататък започнах да го скачвам, гледайки няколкото различни схеми, които получих от колеги.
До сега не помръдва. Реших, че и то е повредено. А може и някъде да греша. Нямам процесор доказано работещ, не ми е ясно и състоянието на МДА -то, затова реших, че ако си купя едно работещо ДУ, ще мога да оправя и тези, още повече, че имам телевизори на които ще ги монтирам после.
За препрограмирането ще ползувам услугите на някои колеги тук в София, ако разбира се ми кажат адресите си(незнам защо тези от София, с изключение на Людмил Емо и Иван си крият адресите? Ако аз имах дюкян, със всички възможни средства щях да рекламирам дейността си и адреса си. Та тук във форума е една възможност за безплатна реклама...)
Савов |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 13:08 Заглавие: |
|
|
На този етап дори и памет не ти е нужна!
Разкачи всичко като оставиш само куплунга който идва от "дежурното" захранване и евентуално +12В които трябва да дойдат от телевизора.
При това положение като го включиш (ако е читав процесора) трябва да светне един или два сегмента (от средните), на 1 крак (осцилатора) трябва да има генерации, а на 4-ти (reset) нивото да е високо, при положение, че имаш нормално дежурно захранване на 27 крак на процесора (5В) спрямо 20-ти. Ако това е така се продължава, ако не - процесора в гюма (както се изразява Коцев). |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
Ако е българско, съвета ми е изобщо да ни си губиш времето! Ако е турско на SET лесно ще се справиш и ще останеш доволен от надежността му. Колкото за организацията на паметта MDA 2062, ако нямаш своя конфигурация на опциите с удоволствие ще ти помогна  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 16:00 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | Ако е българско, съвета ми е изобщо да ни си губиш времето! Ако е турско на SET лесно ще се справиш и ще останеш доволен от надежността му. Колкото за организацията на паметта MDA 2062, ако нямаш своя конфигурация на опциите с удоволствие ще ти помогна  |
Това не ми е ясно??? Тук не става въпрос за пулта а за основната платка с процесора По принцип процесора го има по магазините по 6 лева и от това по евтино здраве му кажи  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 17:32 Заглавие: ДУ за Електрон 380 |
|
|
Днес привърших скачването и изпробването. Не отлепва.
Няма осцилации, няма 5 волта и т.н.
Утре отивам да си купя процесор. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 17:45 Заглавие: Re: ДУ за Електрон 380 |
|
|
| интермаш написа: | | Няма осцилации, няма 5 волта и т.н. |
Е кат няма 5В какви осцилации да има? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 19:11 Заглавие: Re: ДУ за Електрон 380 |
|
|
| интермаш написа: | Днес привърших скачването и изпробването. Не отлепва.
Няма осцилации, няма 5 волта и т.н.
Утре отивам да си купя процесор. |
боже боже
RC за тва ти казвам че трябва да има раздел "Бисери",тва специално последното попада в категория "Бисерни бисери"-25карата powered by майстор Мицан
Или поне да му смениш топика на "Как НЕ трябва да се ремонтира дистанционно управление за Е-380"
тц тц тц тц колко съм са смял-не е истина!
Карай-майтап да става
Мицаней,докарай си 5В с които са захранва процесора
и тогава ще видиш генерации на кварца-той да ти не е "перпетум мобиле"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|