| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wankin75 Нов потребител

Регистриран на: 04 Мар 2006 Мнения: 28 Местожителство: Стара Загора
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 11:21 Заглавие: |
|
|
Проверете си пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 13:08 Заглавие: |
|
|
| Здравейте.Извинявайте че не пуснах отделна тема,но и аз имам проблем с това шаси,само че телевизора е 29" и е ударен от мълния.Някой му е сменял процесора и сега се държи неадекватно.Не се управлява от пулта за ду и тръгва винаги с активно серв.меню.Ако може да ми пуснете и на мен дъмпче че да видя какво ще излезе или схема на това шаси. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 13:27 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви паметта. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 13:30 Заглавие: |
|
|
| Благодаря DIMA. |
|
|
 |
wankin75 Нов потребител

Регистриран на: 04 Мар 2006 Мнения: 28 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 13:31 Заглавие: Дъмп за KTN модел kd-1481h6l |
|
|
Dima този дъмп не става
От интернет адреса на тез китайци
www.szcando.com
се вижда че този телевизор е 81 серия а по външен вид прилича на 83 серия 14-инчов
Това шаси KD-065A явно се използва във много различни марки тв. но аз търся дъмп за KTN KD-1481 |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 13:44 Заглавие: |
|
|
По състав и надписи по платката би трябвало да станат/поне единия личносъм го свалял/83серия е с ST92T195D/7B1 _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 15:44 Заглавие: |
|
|
| При мен с единия потегли но копчетата отпред не съответстват и понеже не приема и от дистанционното утре ще го мъча отново. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 12:46 Заглавие: |
|
|
| Не зная колегата оправи ли се,но при мен оживя със забележката че след всяко изключване и стартиране тръгва винаги на AV и след повторно натискане на бутона всичко е ок.Някой има ли идея това от какво може да е.Пробвах с доста дъмпове и с различни памети и все така тръгва.Това че не работеше дист.у-ние се оказа че пулта излъчва но не е за този телевизор.Или са разменени пултовете или процесора ,който са сменили не е бил със същия запис.Както писах по горе телевизора дойде от друг сервиз със сменен процесор.Копчетат на панела също не работят коректно,но това не е чак такъв проблем след като с пулта всичко е ок. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 20:38 Заглавие: |
|
|
| tvpetrov написа: | | Не зная колегата оправи ли се,но при мен оживя със забележката че след всяко изключване и стартиране тръгва винаги на AV и след повторно натискане на бутона всичко е ок.Някой има ли идея това от какво може да е.Пробвах с доста дъмпове и с различни памети и все така тръгва.Това че не работеше дист.у-ние се оказа че пулта излъчва но не е за този телевизор.Или са разменени пултовете или процесора ,който са сменили не е бил със същия запис.Както писах по горе телевизора дойде от друг сервиз със сменен процесор.Копчетат на панела също не работят коректно,но това не е чак такъв проблем след като с пулта всичко е ок. | колега писал съм няколко пъти за тези процесори че това са масково програмуруеми и зависи припризводството какво е зададено Сиптомите коити пишеш за обърканите команди и неприемене на командите от ДУ винаги съм ги оправял със смяна на записа на паметта За проба погледни за пулсации захранването на паметта защото когато поизсъхне електролита на 5 волта репрогамира или може и да се насмита при тръгване Успех |
|
|
 |
|