| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
НЕРВАКА Гост
|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 11:47 Заглавие: Къде може да се измери говорител в София ? |
|
|
Знаете ли къде мога да си занеса говорителя да ми го измерят, тъй като искам да му спретна кутия точно за него, защото нещо кутиите препоръчани от производителя не стават ...
Та трябва ми къде да си измеря говорителя, но не аз а професионалист, знаете ли къде може да стане това и евентуално срещу какви пари ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 16:00 Заглавие: |
|
|
Търсиш професионалист за да ти измери размерите на говорителя?????? Пич ти ме смаза. Какво професионално има в това да мериш с шублер, ролетка, линиика или др.??? Опитай сам, тъкмо ще се научиш.Предполагам, че дори ако има разлика от 1 мм , няма да е фатално . Все пак кутия ще правиш, не совалка. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 16:14 Заглавие: |
|
|
| danstef написа: | Търсиш професионалист за да ти измери размерите на говорителя?????? Пич ти ме смаза. |
Ти също!
Ако наистина не разбираш за какво е питането, то по-добре не пиши такива мнения, моля! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 17:50 Заглавие: |
|
|
| Според мен не е необходимо да го замерваш,по добре го виж като марка и тип и му намери данните в интернет. |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 18:44 Заглавие: |
|
|
Sorry, май нещо аз не съм разбрал.
| Цитат: | | Знаете ли къде мога да си занеса говорителя да ми го измерят, тъй като искам да му спретна кутия точно за него |
Така написано, човек какво да разбере освен, че човека кутия ще прави. Пояснете за какво става въпрос, та да не задаваме друг път смайващи въпроси
Модерирано от RC
Имаш РМ. |
|
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 23:00 Заглавие: |
|
|
Мисля че в един друг форум ти пояснихме как се прави _________________ The Big Man |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 8:22 Заглавие: |
|
|
Така е Астор, но аз не мога сам да го направя, тъй като нито практиката нито теорията ми въобще съществуват ... почти ...
@данстеф абе човек, от къде падаш ? Става въпрос да се измерят характеристиките на говорителя - QTS, VAS, QMS, резонансна честота и много други неща. Аз да не съм бавноразвиващ се, да не мога да си измеря РАЗМЕРА на говорителя ? Да не говорим, че всичко (като размер) си пише в книжката на говорителя. |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 18:19 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Така е Астор, но аз не мога сам да го направя, тъй като нито практиката нито теорията ми въобще съществуват ... почти ...
@данстеф абе човек, от къде падаш ? Става въпрос да се измерят характеристиките на говорителя - QTS, VAS, QMS, резонансна честота и много други неща. Аз да не съм бавноразвиващ се, да не мога да си измеря РАЗМЕРА на говорителя ? Да не говорим, че всичко (като размер) си пише в книжката на говорителя. | тези характеристики които ти трябват за да ичислиш размерите на кутията ги търси от завода производител или справочници /ими ти и като книги / _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 18:28 Заглавие: Re: Къде може да се измери говорител в София ? |
|
|
nankov,
| НЕРВАКА написа: | ... защото нещо кутиите препоръчани от производителя не стават ...
|
 _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 15, 2006 18:31 Заглавие: |
|
|
nankov, дали е възможно за един говорител с не особенно ясен "китайски" производител да бъде това намерено! Друг е въпроса ако бъде, то колко ще съответсва на истината за дадения представител.
При пределно ясно зададен въпрос от питащия, защо трябва да му се пълни темата с подобни "съвети"  |
|
|
 |
|