Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Препоръчвам го на всеки с ХР
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 13:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо лошо ,ама ти се изживяваш като благодетел на човечеството и разкарваш каруци с дъмпове,нищо чудно ,че и езика ти е каруцарски.
Върнете се в началото
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

<Нищо лошо ,ама ти се изживяваш като благодетел на човечеството и разкарваш каруци с дъмпове,нищо чудно ,че и езика ти е каруцарски.> Не виждам нищо лошо в това че <Bojilov> <разкарва тези каруци> Мисля че ТОЗИ ФОРУМ е създаден да си помагаме а не да избиваме комплекси. Всеки помага както може но по различен начин се изразява. Защо трябва да се докачаме и обиждаме . Това е признак на ниска култура.
А за OS WIN XP аз лично си правя постоянно експерименти със съвети които чета от форумите и достигнах до извода че просто трябва да си инсталирам най новите ъпдейти . Забранил съм систем рестора защото ми заема място на харда. И съм си активирал систем механика с който от време на време почиствам PC-то . За две години откакто съм с WIN XP не съм правил преинсталация и не съм се заразил с вируси а съм инсталирал какъв ли не софтуер <дори и кракнат> за проби. След толкова инсталации и деинсталации нямам проблем с XP-то. Все още използвам McAfee антивирусна и Microsoft AntiSpyware. Всеки решава сам за себе си какво да прави < дали да послуша даден съвет или не> Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 14:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж di_rtv, нямам нищо против хората да мислят и да се изразяват по различен начин,но този човек прекалява.Някой дал някакъв линк,но той не коментира линка,а човека.Извинявай,но това е неетично.Реагирах и вече съжалявам.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 15:20    Заглавие: Отговорете с цитат

от тези " каруци с дъмпове" все на някой съм помогнал досега със нещо.като искаш да помогнеш и ти на някой със нещо,качи и ти пробвани от тебе дъмпове на някой сайт-ей така "на ползу роду",дето се вика,а не да се заяждаш.оттук насетне постовете ти ще ги подминавам все едно че не съм ги видял.Имаше една песен-"Ти си мртва за мене",сещаш ли се?? Wink такова ще е моето отношение към тебе,дето да стават кавги.
А сега по същество отговарям на di_rtv-систем ресторе,определено не пречи,ако имаш място в харда за него-в никав случай не съм против него.Ако няма-може и без него-кой знае колко не помага.Систем механик,ако говориш за този на IOLO никога не го слагам-за чистене на регистри особено може да създаде големи пукници.RFA и най-вече jvPowerTools.Ъпдейти слагам само Security всички други съотношението полза-вреда е не много сигурно и само правят Уиндоуса все по-тежък,огромен и тромав-лично мое мнение.Последно сумати хора пререваха че един нов ъпдейт омаза сумати кодеци.И аз от 3 години не съм правил преинсталация на машините които ползвам,е сега си купих завчерка една чистонова конфигурация,качих и ХР-кво да ти кажа-разлика спрямо вървенето на старите-не съм усетил,явно за 3години не са се омазали забележимо Wink .Ползвам само Кашперски,firewallа на ХР и против spy hijackthis и SB-S&D.Който иска да ме хаква-първо ще му кажа линк откъде да си свали BO2K,Netbus,SubSeven и още купища добри троянци и понеже според горната статия имам огромни "дупки в сигурността"
Laughing Laughing Laughing
ще му кажа и IP и му желая късмет и успех!Щото ша му трябва много със сигурност!
Wink
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Вто Май 16, 2006 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

< Гост> Благодаря ти че ме разбра правилно Smile
<Bojilov> понеже виждам че втората част от поста ти е насочена лично към мен - благодаря за инфото Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 14:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Да продължа по темата ако въобще на някой му е интересна с нещо темата и поддръжката на XP.Като призовавам и по-разбиращите от мене,като БобиКафе и Филипов да се включат,ако желаят. Wink
1. Не качвайте безразборно програми, особено непроверени и със съмнителен произход.
2. Внимателно деинсталирайте всяка програма, като веднага след деинсталация проверявайте ръчно за неизтрити нейни файлове и записи в регистрите.Включително по Темповете,Program Files,
Prefetch,Documents and settings-във всички users-Aplication Data.
3. Поне веднъж седмично почиствайте системния дял от временни и ненужни файлове с някой от многобройните Cleaners, включително кеша и временните файлове на браузъра. Изберете си някой от тези: Window Washer 6.0, SuperCleaner 2.84, CleanCenter 1.35.
4. Инсталирайте си 2 (два) различни и проверени Registry Cleaner и ги пущайте да сканират редовно, особено след деинсталация на някоя програма. Препоръчвам ви RegVac 4, Registry First Aid, WinASO Registry Optimizer 2.06 или jv PowerTools.
5. След почистване на регистрите, добре е да ги дефрагментирате. Добра безплатна програма е NTREGOPT на SysInternals.
6. След това идва редът за дефрагментиране на хард-диска. Аз го правя по график веднъж седмично. Тук фаворитите са три: Raxco PerfectDisk, Diskeeper, O&O Defrag.
7. Едва ли е нужно да споменавам за редовно сканиране с AntiVirus и AntiSpy програми.
8. Ползвайте Acronis True Image.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 16:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето че има полза ,Bojilov можел да пише и без да употребява просташки изрази.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 17:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Търпението ми се изчерпа-нека някой да заключи една кадърна тема,по която можеше да се пише много заради системното и осиране от "ГОСТИ",заради обиди-"каруцар","простак" и системно заяждане!
Жалко-заформяше се хубава тема!
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 17:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно май всичките специалисти на Microsoft си нямат грам понятие от тва което правят и са насвяткали сума ти бъгове и пробойни,които великия майстор Мицан или някой друг самозван БГ-гении разнищиха за секунди-това са твои думи и не съм казал че си каруцар,а че използваш каруцарски език.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 17, 2006 18:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Ае след пкато с нищо не помагаш за развитието на темата а просто плещиш ИЗЧЕЗНИ!
ако някой намери дори и една думичка на въпросния гост по темата свързана с XP-но нападки ли нападки-пише ли пише,плещи ли плещи
.Хайде намерете дори и една думичка на въпросния човек свързана с компютри!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети