| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrev Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 187 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 15:29 Заглавие: vrt-disk 2004 |
|
|
| Загубил съм сер. ном. на vrt-disk 2004. Ако може пратете ми го! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 16:22 Заглавие: |
|
|
2004
QOJPQRZ*576978
IUTDFJE*651866
Имам и 2005 ама не знам как да стане. |
|
|
 |
dobrev Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 187 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 17:38 Заглавие: Мерси |
|
|
Мерси!
А от къде мога да взема 2005 ? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
Чудил съм се за следното-взимаме един свестен p2p клеинт-предпочитам soulseek,че няма spyware ,червеи и други гадини.Правим си една стая вътре кръстена eshop.bg-всеки шарва квото има-най-вече едри работи-аз имам дискове на HR и други благинки,друг ша шерва VRT ,трети квото има ииии разбира се схеми.И заран като влезе в нета човек влиза и тамка и цял ден на кой квото му трябва си тегли спокойно.Ако има мераклии-от години работя с тоя клиент,заради многото музика и че няма гадинки-да седна да направя една стая изтегляте си клиента-лек е към 700кБ,лесен за работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 19:23 Заглавие: |
|
|
/офтопик/Вземи отвори една тема и напиши подробно за тази програмка... Поддържа ли чат?
mitachi можеш ли да дадеш линк откъде си дръпнал версия 2005 ? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 20:08 Заглавие: |
|
|
интересна идея наистина .. я напиши как да стане цялата работа .. в отделна тема разбира се и опстави препратка _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
rbd72 Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 20:39 Заглавие: |
|
|
да има чат и е много лесен и интуитивен за работа-нещо подобно на EMule и клиентите за Gnutela е.
http://www.kaldata.com/comments.php?id=6092&catid=1&highlight=soulseek
оттука може да се свали.Безплатна е и се ползва предимно за свободен обмен на музика.
Инсталираш ,пишеш си някакъв ник,долу има chat rooms,шерваш ако имаш нещо за шерване и заран като дойдеш на работа и си пуснеш компа-пускаш и тая програмка да си бачка-не натоварва интернет връзката и между другото има много музика ако на някой му се свалят mp3.
От самосебеси се разбира че не е красиво на сървъра на eserviceinfo.com да има примерно диска на HR и други платени неща-да ама там не е проблем _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|