| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lubenk Нов потребител

Регистриран на: 17 Май 2006 Мнения: 17 Местожителство: Veliko Tarnovo
|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 16:12 Заглавие: Shema za TV Philips 14CT2006 |
|
|
Здравейте майстори
от известно време следя какво става в този форум и реших че няма да е зле и аз да се регистрирам. В момента едно дребно Philips-че 14CT2006 ми вади душата и май няма да се справя без схема. Чудех се дали някой от вас не може да ми помогне, претърсих сайтовете от където обикновено свалям схеми, но там обикновено са дадени не моделите а номерата на шаситата. Аз лично не намирам никакъв номер на шасито, та моля, ако някой го знае или пък ако разполага със схемата на този модел, да пусне един e-mail на [email protected]
Благодаря предварително! И аз ще помагам с каквото мога. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 17:15 Заглавие: |
|
|
| Има твърдения, че шасито е CTX-S. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 22:56 Заглавие: |
|
|
Ами ако пък и опишеш състава на интегралните схеми по шасито то ще се ориентираме и ако кажеш и какъв му е дефекта току виж че станала работата  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Lubenk Нов потребител

Регистриран на: 17 Май 2006 Мнения: 17 Местожителство: Veliko Tarnovo
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 10:49 Заглавие: |
|
|
| Ами такова шаси не успях да намеря, но се оказва че CTX-E e идентично, поне донякъде! Исках просто да видя какви са стойностите на две съпротивления на седми крак на 3560. Някой ги беше сменял преди мен и е сложил каквито са му попаднали. Колкото до повредата.... телевизора няма картина... разбира се повредата може да е навсякъде, но поне като за начало исках да сменя някой погрешно заменени елементи. По късно ще пиша какъв точно е бил проблема на телевизора. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
отпой крака на който се регулираше контраста 7крак за който говориш и виж дали няма да дойде картина.
Разбира се предполагам знаеш че има високо и кадровата бачка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 12:11 Заглавие: |
|
|
Под нямане на картина какво да разбираме? Екрана свети ли в бяло високо има ли говор има ли?? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|