Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема за крайно стъпало

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
derco
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 9:34    Заглавие: Схема за крайно стъпало Отговорете с цитат

Изходни данни:
Pt=3w,Rt=4ohm,deltaF=(40-15000)Hz,Mh=Mb=2,5dB,Kh=0,1%
трябва ми схема и някоя друга формолка ако може

трябва ми за курсов проект

Последната промяна е направена от derco на Пет Сеп 24, 2004 19:18; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 10:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези даскали още ли живеят с мисълта отпреди 30 години и ви карат да изчислявате транзистори? Почти всички интегрални усилватели имат по - добри параметри. Само внимавай за коефициента на изкривяванията. Взимаш си някакъв, гледаш Datasheet и ми е много чудно защо трябва да се мъчиш за да влошиш параметрите. Лошото е че просто няма какво да се изчислява за да се натрупа нужното количество хартия за курсов проект. Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 16:16    Заглавие: Проект Отговорете с цитат

Не знам даскалите ,ами представяте ли си от нашия derco какъв специалист ще излезе като завърши ,ако му дадеме и схема ,че му я и изчислиме.То бива взаимопомощ ама чак пък толкова?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
derco
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 19:15    Заглавие: Отговорете с цитат

маи много сам загазил 6тото дори и у4ебник нямам имам само някакви записки, колкото до тфа кав маистор 6е стана НЕИСКАХ ДА ВЛИЗАМ ТАМ-НЕИСКАХ, НЕТРЯБВАШЕ ама приателите ми се записаха там пове4ето и аз така у кюпа. плсссс даите някаква помо6т с нова у4ителка сме и тва миналата година не сме го правили имах 4 по псе а по ОЕ имах 5 миналата година даите някаква насока как да и измисля схема на тая, тфа е първия ми курсов проект или там както се нарича.
Ако някои може да удари едно рамо 6те сам му задалйен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Само като му гледам правописа ще трябва да внимава като завърши да не изправи кривия ток някой път Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети