| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 18:49 Заглавие: |
|
|
Не мога на всяка камера да сложа и по един компютър. Те ще са на гола поляна на пилони. Даже и ток няма да има. Соларен панел + акумулатор. За софта който споменаваш нямам никакво инфо. Но той надали поддържа всичко необходимо за motion detection, precapture, релеен изход за аларма и т.н. Трябва и да може да се отстройва по размер на обекта за да не реагира на котки и кучета и т.н.
Изобщо нека някой го напише, а за нас ще остане удоволствието да го откраднем.
Да не сме луди да плащаме за софтуер???  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 2:56 Заглавие: |
|
|
много се радвам че ви е такова мнението за мен обаче ще ви разочаровам имам си понятие от електротехнока до колкото сьм зглобил 4 усилвателя(3 успешно) по готова платка и схема а с компютрите сьм колкото да мога да ви попитам кое как става  |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
Без кабел тая работа ще е много уязвима. Злонамерени хорица могат да те направят на луд с упражнения работи/не работи. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 11:50 Заглавие: |
|
|
Не съм много навътре в тази материя, но съм чувал че за по-качествено изображение се изисква скорост от около 2Mbit, на камера. Иначе съм виждал изградена с-ма от около 8 камери мисля, но не е свързано с охранително значение. Камерите подават Video сигнал било то по коаксиален кабел или по "въздух". Всичките камери са свързани към някакъв хардуер на PCI-шина, които обработва този сигнал. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 14:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | За софта който споменаваш нямам никакво инфо. Но той надали поддържа всичко необходимо за motion detection, precapture, релеен изход за аларма и т.н. Трябва и да може да се отстройва по размер на обекта за да не реагира на котки и кучета и т.н. |
Поддържа ги. Аз лично ползвам само precapture и motion detection, но съм забелязал, че има и релеен изход. Поддържа и PTZ камери. _________________
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 20:52 Заглавие: |
|
|
Дай линкче ... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 21:36 Заглавие: |
|
|
Идва си с картите им. До колкото знам работи само с тях.
http://www.geovision.com.tw _________________
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 8:05 Заглавие: |
|
|
Отпада. Мен ми трябва да работи с каквито и да е WiFi камери. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 12:48 Заглавие: |
|
|
| има мрежов кабел но не е проблем да се пусне и коаксиален |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 16:08 Заглавие: |
|
|
Хора охранителна техника на любителски принцип не се прави. Както е видно, камерите са за външен монтаж, трябва си им захранване, за предпочитане мрежово, термостатичен кожух и така нататък.За предпочитане да са за нощно наблюдение. Хубаво е да се записват не е зле да си имат някаква аларма, която да кара оператора дето ще ги следи да се събуди. Все сериозни работи, които си заслужават да се платят. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
|