| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peckolai Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 20:17 Заглавие: TV Goldstar CK21A80X - Как се отваря дистанционното? |
|
|
| Как се отваря дистанционното управление на този телевизор? Не виждам никакви винтчета, а ме е страх да го напъна (да не говорим, че изглежда като една цяла част). Половината ми бутони не работят и си мисля, че ако го отворя да го натъркам с молив ще се оправи, но ме е страх да не го счупя съвсем |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 20:28 Заглавие: |
|
|
Ми то как ще се научиш ако не счупиш някое и друго .Твоето е само с чопове ,но се отваря с чалъм да не се начупят чоповете и после си знаеш тиксо лепилце все добре изглеждашти доработки да не се самоотваря. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
Това с молива къде го научи ? По голяма тъпотия не бях чувал ,що не се обърнеш към някои сервиз? _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 21:08 Заглавие: |
|
|
| Ако дистанционното не се оправи с почистване, тогава те съветвам да си купиш ново. Всякакви "трикове" като натриване с графит, лепене на ламаринки и всякакви контактни повърхности ще имат само временен ефект, а ти не искаш това, нали? |
|
|
 |
peckolai Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
Благодаря, отворих го с малко напъване и успях да счупя само един "чоп?" Почистих го, затворих го (даже и тиксо не иска) и сега-засега работи перфектно.
Още веднъж, благодаря |
|
|
 |
|