| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:33 Заглавие: Сони модел KV-14V6A схема му търся |
|
|
Това е 14" телевизорче със вградено видео.Процесора и другите схеми са smd запоени отдоло на платката. При включване за част от секундата се опитва да вдигне високо и изключва .Захранването работи. +В се подава чрез реле и като го пусна принудително то на крайния транзистор идват 115в Драйверния е с полеви транзистор изпълнено .И още един жокер. При пускане за момент виждам бяла вертикална линия по средата след което релето изключва и диода мига два пъти през интервал от около 15-20 секунди _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:38 Заглавие: |
|
|
А в пощата Ви нямали такава схема?
Ако искате да Ви пратя пълното сервизно описание? _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:41 Заглавие: |
|
|
Дима Дима !! Щом ти ме питаш значи си я пратил Сега ще видя . Между другото Пампоров ми казва че с тия мигания имам проблем с вертикалното.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:54 Заглавие: |
|
|
Не знам,на пръв прочит в сервизното не намерих диагностика севиза,ако искате да пращам и него /около 10М/ _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря Дима ! Схемата е вече в сейфа ми.Остава вече по трудното да открия дефекта.
Не ми пращай сервизното защото трябва да се чете а няма кой .Сега е жътва при мен. Който стане стане който не стане пък догодина за европейското дано стане  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|