| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:20 Заглавие: Филипс 14GR1227 шаси GR1AX проблем с настройките |
|
|
Това телевизорче е само с три бутона отпред и го командвам с Р1696.Проблема е че като го угася после винаги почва с максимално усилени яркост контраст и цвят.На ДУто има бутон РР но като го натисна след като съм ги регулирал то пак веднага отиват до края.Дали има някакъв чалъм или си има дефект. Също в сервиз дали би могло нещо да ги намаля но как ли се влиза в сервиз ?? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:43 Заглавие: |
|
|
Коцев тука сервиз ти не требе смени еепрома с нов и пускай.Всичко ще е на минимум но ще си го настроиш _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:44 Заглавие: |
|
|
Пуснетееднатърсачка,мисля,че скоро имаше подобна тема но не я записах в архива.Според мен Noel беше дал решение.Ако откриете пишете. _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:49 Заглавие: |
|
|
Аз съм готованец човек и след като има кой да ми казва какво да правя не се разправям с търсачки пък като спрете да ми казвате ще се науча и търсачка да боравя... къде ще ида.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 15:54 Заглавие: |
|
|
Коцев , опитай следното :
избери графиката която искаш да промениш и докъто седи на екрана натисни бутона за запаметяване , така на всяка по отделно.Обикновенно е с симво ромб с стрелка навътре _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 16:23 Заглавие: |
|
|
След смяната на паметта тръгва с намалени до край стойности. Стана както каза Ноел всяка една да се запаметява отделно. Е това питане го имаше и миналата седмица но кой да помни пък и с търсачка да се занимава  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
Даже няма нужда от нов запис на паметта само направи квото ти е казал Леонид едно по едно за всяка регулировка _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|