Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Позитивен фотолак

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Orlin
Гост

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 18:52    Заглавие: Позитивен фотолак Отговорете с цитат

Може ли някой да ми обясни как се изработват печатни платки по метода с позитивен фотолак.Искам да знам какво ми е необходимо.Каква е технологията( в смисал кое след кое се прави- 1-това... 2-това.. и т.н)
Върнете се в началото
Neon_Knight
Гост

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 15:47    Заглавие: Photolac Отговорете с цитат

fen, otiva6 na http://www.mladkonstruktor.bg/Positiv_20.htm i tam e opisano
a sega ti mi kaji de iz Sofiq moje se nameri fotolak i to po tunko.
(ako si ot Sf de,az sum ot selo Smile
Върнете се в началото
Dumfree
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2004 13:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам дали е най-тънко ама в Конрад 100мл. е 14 лв, Аз от там си взех. Конрад е на адрес "Хан Крум" 1 или нещо от тоя сорт (Първата пряка от дясно от 5-те кьошета посока Централна гара по Ботев)
Върнете се в началото
mrnobody
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 22:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Da be! Az si biah vzimal ot konrad obache ne raboteshe (be6e razvalen) i sled tova si porachah ot mlad konstruktor ! Evil or Very Mad

Az oba4e tarsia (I shte bada mnogo blagodaren ako niakoi mi pomogne) da si nameria pozitivan Fotolak koito obache da ne e v sprei.

Pri rabota pod naliagane triabva dosta umenie za da se napravi homogenen sloi. Osoben e problema kogato se pravi dvusloina platka tai kato pri "proiaviavane" na laka dvata sloia triabva da sa mnogo bliski po debelina.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети