| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 22:42 Заглавие: Домашен МР3 Плеър |
|
|
Здравейте. Идеята ми е от CD ром за компютър да се направи простичък (по възможност) МР3 Плеър. Имате ли някакви идеи и ако да ще се радвам да ги споделите. Бих се радвал и на обикновен CD плеър (без МР3) Пак от CD ROM за компютър.
P.S. Има По стари ромове за компютри които имат на предния си панел плей и пауза. Имах един такъв и си плейвах CD тата без проблем но се развали и не ми се търси друг такъв. Ако може от някой обикновен без бутони за управление да се слушат компакт дискове моля да ми кажете как. Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:57 Заглавие: |
|
|
За Аудио CD плеър - може .... сравнително лесно ...
под сравнително лесно разбирай програмируем процесор, който да емулира IDE шината и по този начин управлява СДРОМ-а. По лесно не може. За МП3 - откажи се - там трябва мощен процесор, който да декодира МП3-ката.
Ако ще правиш аудиото - разтърси нета - има доста схеми - особено от братушките .
Междудругото наскоро тука някой продаваше такъв плеър с дъно и процесор пентиум, беше го сглобил в кутия на стандартен дек... Виж в купувам/продавам. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 9:25 Заглавие: Re: Домашен МР3 Плеър |
|
|
| Колев написа: | Здравейте. Идеята ми е от CD ром за компютър да се направи простичък (по възможност) МР3 Плеър. Имате ли някакви идеи и ако да ще се радвам да ги споделите. Бих се радвал и на обикновен CD плеър (без МР3) Пак от CD ROM за компютър.
P.S. Има По стари ромове за компютри които имат на предния си панел плей и пауза. Имах един такъв и си плейвах CD тата без проблем но се развали и не ми се търси друг такъв. Ако може от някой обикновен без бутони за управление да се слушат компакт дискове моля да ми кажете как. Предварително благодаря. |
Разгледай това http://www.pjrc.com/tech/mp3/ не е точно това, което търсиш, но може да ти хареса |
|
|
 |
|