| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 13:16 Заглавие: схема за микрофон |
|
|
| Здравейте, може ли да ми дадете схема за свързване на микрофон (Z=600 ома) към чинчове (0,7 V). Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 20:10 Заглавие: Re: схема за микрофон |
|
|
Няма проблем, само обясни какво значи това
| Anonymous написа: | | чинчове (0,7 V). |
_________________ home studio |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 22:05 Заглавие: Re: схема за микрофон |
|
|
| guitman написа: | Няма проблем, само обясни какво значи това
|
Тъй тъй като гледам това е мах. т. вход дето влиза микрофона (чрез чинчовете) иначе нз друго каво може да е трябва мо нещо да се направи с ниво(да си усилва и намяля с потенциометър туй онуи може да се измисли нещо _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 22:56 Заглавие: Re: схема за микрофон |
|
|
| irc.bg написа: | | guitman написа: | Няма проблем, само обясни какво значи това
|
Тъй тъй като гледам това е мах. т. вход дето влиза микрофона (чрез чинчовете) иначе нз друго каво може да е трябва мо нещо да се направи с ниво(да си усилва и намяля с потенциометър туй онуи може да се измисли нещо |
Не ми е известно микрофон да се включва някъде с чинчове, не че не може да се хакне в някой AUX или какъвто и да е вход но нека госта уточни точно в какъв вход ще го включва и какво точно иска защото е твърде вероятно да се наложи да се прави и компресор на динамиката или някаква честотна корекция. Лично аз не бих включил директно динамичен микрофон във вход с чинчове. _________________ home studio |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 7:47 Заглавие: |
|
|
| Ами микрофон който е 2-3 миливолта няма как да го ръчнеш на вход за 700 миливолта без предусилвател. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 10:46 Заглавие: |
|
|
| искам да направя схема за включване на микрофон към вход за чинчове |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 14:02 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | искам да направя схема за включване на микрофон към вход за чинчове |
С какъв какъв кабел и куплунг е микрофона, несиметричен с моножак или усукана двойка с канон. http://guitman.hit.bg/micampro.gif Тук съм ти качил една схема на микрофонен преамп за кондензаторен микрофон със симетричен изход. Става и за динамичен. Можеш да махнеш светодиода заедно с резисторито R1..R4. Схемата е много добра. Ако не ти върши работа обясни ясно какъв е микрофона и какъв е входа в който ще го включваш. Динамични микрофони има какви ли не, а също и | Цитат: | | входове за чинчове | има всякакви. Кажи каква е чувствителността на този вход или поне какво се включва в него. _________________ home studio |
|
|
 |
|