| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cpaskov Гост
|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 12:41 Заглавие: compag p700 проблем |
|
|
| здравеите.Проблема с този монитор е следния.Значи когато го отворих бушона беше изгорял закачих една лампа и когато включих монитора лампато за почна да мига.Това изопшто не е добре.някои можели да ми каже каде да тарся проблема или ако се е збласквал с такав проблем да ми помогне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 14:05 Заглавие: |
|
|
| Спасаков, а колко вата е лампата. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 19:23 Заглавие: Re: compag p700 проблем |
|
|
| cpaskov написа: | | здравеите.Проблема с този монитор е следния.Значи когато го отворих бушона беше изгорял закачих една лампа и когато включих монитора лампато за почна да мига.Това изопшто не е добре.някои можели да ми каже каде да тарся проблема или ако се е збласквал с такав проблем да ми помогне. | Къде закачи лампата?Ако говориш за сервизния предпазител значи захранването ти е изпушило. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
| Сигурно разбираш от техника щом си го отворил с крушка последователно на захранването няма да стане.Зареди друг предпазител тъй като някога горят при запускане но не от българските с[дебелата медна тел]и ако тогава изгори и нямаш никаква идея--носи го на сервиз. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 8:20 Заглавие: |
|
|
| Крушката ми е 70w и неме праштаите на сервис моля ви.тия захранвания на мониторите много ми куцат моля помогнете ми с този монитор всичко друго е на лице,транзисторат К2843 не е пробил нито не е окасил но немога да разбера откаде идва този проблем. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 10:15 Заглавие: |
|
|
| Свали системата за размагнитване:малкото черно кубче с три крачета,смени всички електролитни кондензатори в захранването,прегледай всички диодчета и ценери с омметър като им отпоиш единия край, сложи един предпазител със същата стойност като оргиналния и виж какво че стане.Ако не тръгне наистина го занеси в сервиз.При всички положения ще излезе по евтино. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 10:38 Заглавие: |
|
|
| добре започвам с измерванията. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 11:51 Заглавие: |
|
|
| проблема е решен смених кондензаторите и монитора запали.Много ви благодаря за мненията.чао за сега |
|
|
 |
|