Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Литекс
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 12:09    Заглавие: Отговорете с цитат

С твоя извод аз не съм съгласен защото при мен подробните обяснения на клиента ми помагат при откриването на дефекта. Very Happy
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 14:21    Заглавие: За Г-н Коцев, който май е понеделнишки! Отговорете с цитат

Да, някои клиенти казват истината, но повечето лъжат съзнателно или не, демек ТВ сам се е развалил, те не са виновни. Навика им остава от гаранционния срок. Laughing
Да не говори, че понягога обясненията им дрънкат от глупости и ако им се хващаш, си губиш времето. Да не говорим, че повечето не пропускат случая да злословят по адрес на предишния поправяч - "той го съсипа, телевизора си беше много добър".
Аз например ги шашкам с въпроса - моля, разкажете ми историята на повреждането. Господ ти на помощ ако попаднеш и на "разбирач" на електрониката Laughing
Ще разкажа един случай от едно време:
Извикаха ме да поправям ТВ на войничетата от комендантския взвод в старото софийско комендантство. ТВ беше Опера и му беше избамкал ключа пали-гаси. Естествено аз съединих кабелите само с поялника, въпреки че си носех ключ-потенциометъра. Затворих капака и се обърнах към старшината, който с войничетата се бяха събрали и гледаха сеир и му казвам - 1 лев за посещението, 1 и двайсе са спойката - два и двайсе. Старшината се обърна към едно от момчетата и казва - плащай. Защо бе др.старшина питам аз. Ами той снощи го пипа и го развали...
Извод: Който пипа - плаща! Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети