| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 23:37 Заглавие: Купувам рейка 1Х40 2.54 |
|
|
http://home.comet.bg/shop/datasheet1.html?ID=2997
За това става въпрос, но в Комет го нямат в наличност. Трябват ми само 5 бройки. Някой да има излишни запаси или да знае къде може да се купи? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 23:45 Заглавие: |
|
|
| Мога да ти подаря 5 бр. ( останали са ми двайсетина и до седмица няма да ги ползвам , а те ще докарат ) Кажи как да стане . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 6:15 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | | Мога да ти подаря 5 бр. ( останали са ми двайсетина и до седмица няма да ги ползвам , а те ще докарат ) Кажи как да стане . |
По пощата с писъмце за да са минимум разходите ти.
Адресът е:
Ваклин Красимиров Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
С риск да бъда нахален мога ли да изпрося 6 бройки? Ще се реванширам при първи удобен случай! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 11:58 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | toltec написа: | | Мога да ти подаря 5 бр. ( останали са ми двайсетина и до седмица няма да ги ползвам , а те ще докарат ) Кажи как да стане . |
Адресът е:
П.К. 79
3320 Козлодуй
С риск да бъда нахален мога ли да изпрося 6 бройки? Ще се реванширам при първи удобен случай! |
Колега, не прекаляваш ли? Не стига, че колегата ще ти подари 5 рейки, ами искаш и изпращането да е за негова сметка.........
Може и аз да греша нещо, но никога не бих постъпил така. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 12:35 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Vaklin написа: | | toltec написа: | | Мога да ти подаря 5 бр. ( останали са ми двайсетина и до седмица няма да ги ползвам , а те ще докарат ) Кажи как да стане . |
Адресът е:
П.К. 79
3320 Козлодуй
С риск да бъда нахален мога ли да изпрося 6 бройки? Ще се реванширам при първи удобен случай! |
Колега, не прекаляваш ли? Не стига, че колегата ще ти подари 5 рейки, ами искаш и изпращането да е за негова сметка.........
Може и аз да греша нещо, но никога не бих постъпил така. | То по новия закон вече който прави услуга той черпи ,тъй че проблеми няма.Поне при нас е така. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 13:56 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Vaklin написа: | | toltec написа: | | Мога да ти подаря 5 бр. ( останали са ми двайсетина и до седмица няма да ги ползвам , а те ще докарат ) Кажи как да стане . |
Адресът е:
П.К. 79
3320 Козлодуй
Може и аз да греша нещо, но никога не бих постъпил така. |
70 стотинки струва изпращането
Рейките са по 0.0518 USD/бр. Това при курс 1.60 прави 0.0828 лв/бр. Умножаваме по 6 и получаваме 0.49728 лв. Добавяме 20% ДДС и става 0.596736 лева. Закръгляваме към по-голямото, т.е. 0.60 лева. Общо се получава 1.30 лева.
Сега по твоя вариант. Изписва една топка хартия, праща ми ги с наложен платеж (за 0.60 + колета + разходи за записа), ходи 2 пъти до пощата и харчи бензин за 5 лева и това всичкото за да не се окаже, че ми е подарил 1.30. Странен си, брат ми. И другите тук го казват. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 14:54 Заглавие: |
|
|
| Няма проблем .Не исках темата да загрубее толкова , а и изобщо не съм коментирал цените .С Ваклин даже сме земляци като си помисля ( майка ми е от Мизия ). Утре ще стигна до централна поща.Днес няма как .Желая здраве на всички ! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 1:55 Заглавие: |
|
|
Извинявам се на всички, не очаквах да се получи такъв проблем от думите ми. Само споделих, че аз не бих постъпил така, но не съм искал нито да засегна, нито да обидя някого.
Аз съм си такъв човек - винаги и за всичко съм си плащал, не ми обръщайте внимание, явно аз не съм у ред нещо......
Поднасям още веднъж извиненията си към всички, които се чувстват засегнати. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:55 Заглавие: |
|
|
Не е проблем. И аз винаги се стремя да платя, но в случая просто технологично ще е много трудно. Естествено ще компенсирам разходите на човека и загубеното му време при първа възможност. Материално или чрез друг вид помощ.
Успешен ден на всички! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|