| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sqeeze Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 16:49 Заглавие: разлика в mini DVD Player |
|
|
Хора,кажете ми как мога да позная дали mini DVD player kupen ot USA
ще работи нормално тук.!!!Знам че има разлика в Световните зони и има вероятност да не може да работи нормално с нашите dvd-та!Благодаря!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 17:08 Заглавие: |
|
|
| Напиши модела! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 19:01 Заглавие: Re: разлика в mini DVD Player |
|
|
| sqeeze написа: | Хора,кажете ми как мога да позная дали mini DVD player kupen ot USA
ще работи нормално тук.!!!Знам че има разлика в Световните зони и има вероятност да не може да работи нормално с нашите dvd-та!Благодаря!!! |
Провери дали на опаковката, инструкцията за експлоатация или задната страна на DVD-то има обозначен регион. Би трябвало да бъде нарисувано земното кълбо с една цифра в средата. Ако нямаш нищо такова, най-вероятно е мултирегионално и трябва да чете всичко. Иначе за България (и за цяла Европа) трябва да е регион 2.
Защо просто не му сложиш един DVD диск ? |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 19:03 Заглавие: Re: разлика в mini DVD Player |
|
|
| Tokio написа: | | sqeeze написа: | Хора,кажете ми как мога да позная дали mini DVD player kupen ot USA
Провери дали на опаковката, инструкцията за експлоатация или задната страна на DVD-то има обозначен регион. Би трябвало да бъде нарисувано земното кълбо с една цифра в средата. Ако нямаш нищо такова, най-вероятно е мултирегионално и трябва да чете всичко. Иначе за България (и за цяла Европа) трябва да е регион 2.
Аз доколко разбрах не му е пратено още, и се интересува дали ще работи тук? Ти как мислиш? |
|
|
 |
sqeeze Гост
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 16:29 Заглавие: Re: разлика в mini DVD Player |
|
|
ami da ne mi e prateno oshte,daje ne mi e kupeno,prosto trqbva da sam naqsno s kakvo trqbava da se saobrazq i da pitam,kogato si go kupuvam!
Prosto nz dali 6te chete BG sub,dali trqbva da si kupq i nqkolko rwDVD ot tam,a dali 6te mogad a gi zapi6a tuk.i .t.n. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 21:21 Заглавие: Re: разлика в mini DVD Player |
|
|
| sqeeze написа: | ami da ne mi e prateno oshte,daje ne mi e kupeno,prosto trqbva da sam naqsno s kakvo trqbava da se saobrazq i da pitam,kogato si go kupuvam!
Prosto nz dali 6te chete BG sub,dali trqbva da si kupq i nqkolko rwDVD ot tam,a dali 6te mogad a gi zapi6a tuk.i .t.n. |
какви субтитри на BG-Те не знаят че има страна наречена България -ти ми говориш за субтитри.Това да не е NEO или ELITE  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 22:51 Заглавие: Re: разлика в mini DVD Player |
|
|
| mitachi написа: | | Tokio написа: | | sqeeze написа: | Хора,кажете ми как мога да позная дали mini DVD player kupen ot USA
Аз доколко разбрах не му е пратено още, и се интересува дали ще работи тук? Ти как мислиш? |
Според мен ще работи само на дисковете, донесени от USA, не вярвам да има възможност да чете дискове от 2-ри регион. Колкото донесени от там съм виждал, всичките са били такива. |
|
|
 |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 14:04 Заглавие: |
|
|
Squeeze, Аз имах същия проблем преди няколко месеца, питах тук и ми помогнаха. Опитай се да намериш постингите. Влизаше се в Интернет-страница - нещо като "DVD Hacking", от там следваш инструкциите и работата се оправя. Не вярвай на тоя, дето ти пише че в САЩ не знаят за Бг и няма да имаш български субтитри. Аз имам, с хамериканско DVD. Успех!
И за захранването не е така (поне при мен). То е 110-247 V. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 16:59 Заглавие: |
|
|
Pesho, преди да влиза където и да е било, трябва да е наясно с модела на въпросното устройство.
А питането по-скоро е какво да е то (модела) за да са възможни евентуалните твои препоръки.
А и още нещо, това, че ти си имал късмет съвсем не означава, че това е правило особенно за евтини модели предназначени за определен пазар. |
|
|
 |
|