|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:19 Заглавие: |
|
|
Да - юни месец
Цена на билета - около 40 лева _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:23 Заглавие: |
|
|
екстра!
Миналото лято в Каварна ги изпуснах и двете групи, ама сега ще поправя грешката  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:35 Заглавие: |
|
|
| tropper написа: | | чух някакви слухове за Scorpions и Axel Rudi Pell в Стара Загора за след около месец. Знаеш ли нещо? |
23 юни на стадиона. Там съм. За 25 имаше планирани Whitesnake, но не е много сигурно. Чу се също и за Гери Мур с вероятна дата 24. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 12:36 Заглавие: |
|
|
| Весо питах те от любопитство.Едно време на младини с колегата Ангел Велев озвучавахме Мими ,Развигор Попов и група "СТАРТ" има няма десетина години и знаех всеки сандък в който е включена жица из държавата.Много ми е интересно как ги помниш по модели с номера железата дето сте имали.Като ти прочетох поста се замислих за моята шеснадесет канална Ямаха какъв модел беше дето ми седя толкова години пред очите и не можах да си спомня.Явно доста години минаха.Но рокаджията и на дърти години си остава рокаджия.Още сънувам сандъци и жици. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 16:42 Заглавие: |
|
|
Заарата-SCORPIONS и AXEL-на 26 юни по моя информация,снета от рекламно пано на концерта във Варна.Колкото до подгряващата "група"Д-2-добре че са имали проблеми! Във Варна нямаха,ама някой може да им е казал колко са жалки и да са се отказали! То Дичо е въздух,ама тоя новия,горкия,хич го няма! Тъй като го слушах,направо го съжалих! За мен си даже не помислих!
http://monstersofrock.org/ -ето малко инфо за това какво е замислено във Варна. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 18:31 Заглавие: |
|
|
Някой чул ли е за цената на билетите за Гари Мур? Лошото е че два дни след това в София е Ал Жеро. _________________ home studio |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
На концерта във Варна бях на първи ред..до огражденията...ако сте гледали репортажи, вероятно сте ме видели, аз не съм гледал..точно пред мен беше камерата на МСАТ. Даже ми взема малко интервю, но това не е интересно
Озвучаваха Joker media или поне така пишеше на тениските на озвучителите, аз бях там от 17ч и останах докрай...т.е. до към 01ч.
D2 не са свирили в Стара Загора, защото във Варна ги посрещнахме със "УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ" а репликата на новия им вокалист в началото " Има ли фенове на Корн, тука" изби рибата...момчето май не беше наясно на какви групи подгрява...какви фенове на корн търси? След това по време на песните им вокалистчето им не се здържа да отговори на публиката и неучтивите реплики по негов адрес със почесване по задника...а когато попита искате ли още... и когато се чу мощното "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ", той каза: " За всички които казаха не е последното ни парче".... в резултат получи гора от високо вдигнати ръце с неучтиви жестове с преобладаващ среден пръст на ръцете...при това с бонус, обънати с гръб към сцената....дам поне са се усетили за СтЗ, че не им е мястото там.
Да се върна малко пак на озвучаването...ами имаше всякакви модели и от различни епохи техники на пулта, само аналогови. На сцената мониторите бяха JBL, като цяло беше добре, въпреки леките микрофониики понякога. Едно е сигурно 100кВт ги нямаше, предполагам че това е максималната мощност на използваната техника, но разбира се те я натоварват далеч от максималното.
Ако знаех от по-рано за концерта в СтЗ, щях да отида и на него, на другата сутрин стопа вървеше много добре Засякох се и с други, които са били на концерта предната вечер Имаше доста хора на плажа след концерта, но тези които не си носеха по-дебели дрехи, трябваше да помръзнат доста.
За scorpions незнам, но аксел не е за изпускане, миналата година в Каварна те направиха най-голямото шоу. Аксел са номер 1 за сценично поведение. Не Ви ли се струва че вокалиста на аксел прилича много на вокалиста на queen(фреди меркюри), като визия и поведение на сцената?
Сега се точа на апокалиптика, безплатно на 01. в Каварна,не че са ми любими, но ще е яко  _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 13:18 Заглавие: |
|
|
А бе guitman,ние управия нямаме!На времето като нямаше нищо-лошо!Сега като взеха да идват през ден-КОФТИ! Кофти ами!Тези,дето могат да идат навсякъде,отсъмват в чалга-клубовете,а ние,дето искаме- чакаме някъде да чуем нещо на далавера.Между другото,за тези които на са разбрали още за Варна- с един билет за 9-те дни!Първите 10 000 билета-по 149 кинта,после-по 160! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 27, 2006 19:51 Заглавие: |
|
|
Тази година още не съм бил на изпълнение без пари. Сигурно в Ловеч е било като на уудсток. Бях на Стив Вай в София, а тук си ходя чат пат в "Гепи". Иска ми се още да отида поне на Ал Жеро, Гари Мур и Уайтснейк. Пак ще попитам, някой има ли информация за цената на билетите за Гари Мур. _________________ home studio |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 20:21 Заглавие: |
|
|
| PEPI още ми се свири щото рокът никога не умира и скоро ходих в студиото на моят приятел и колега Горан Йекнич и като знам с каква апаратура сега той разполага в студиото си PROTOOLS. просто свят ми се извива с каква техника ни есме свирипи едно време но всепак за времето си бе ше най добрата в България на тогавашният етап. Лично Киро Маричков и Румен Бояджиев като я видяха заключиха тогава че такава апаратура като нашата за тогавашното време имаха само ФСБ, Щурците и СЛАВЯНИ. С част от тази техника правихме и концерти в чужбина като там не бяха само мощностите и осветленията. Гери Пушека ни прави пиротехники на един концерт на открито в центъра на нашият град на форума заедно с други групи от Русия и бивша Югославия и той се впечатли от техниката ни тогава. Беше сладко и романтично време |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|