| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 18:40 Заглавие: Програма за смяна на резолюцията |
|
|
имаше една програма ама не и помня името кадето можеше да си сменяш Hz на монитора и резолюцията помагаите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 20:23 Заглавие: |
|
|
Когато бях със старата видеoкарта, която не поддъжаше повече от 85Hz, с Power Strip си я пусках на колкото си искам. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 21:23 Заглавие: Re: Програма за смяна на резолюцията |
|
|
| disela написа: | имаше една програма ама не и помня името кадето можеше да си сменяш Hz на монитора и резолюцията помагаите  |
Тази програма е самият драйвер на видеокартата, всички други програми са опасни за зравето на компютъра ти. Друг начин е да промениш честотата на системната шина но и него не ти го препоръчвам. _________________ home studio |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 14:22 Заглавие: |
|
|
абе наскоро взех една щаига и е с уин98 слаба работа сега съм с нея щото имам проблеми с другия комп и на тоя 98 не знам от каде да промена Hz на монитора ако можете да ми кажете ще съм ви благодарен  |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 17:51 Заглавие: |
|
|
Резолюциите и херците при инсталирани драйвъри за видеокартата най-лесно се сменят така:
десен клик на декстопа->Properties->Settings->в ляво е плъзгача за резолюциите-> Advanced->Monitor ->от прозореца Screen refresh rate се сменят херците.Всички останали начини и програми предизвикват в повечето случаи нестабилна картина или могат да повредят хардуера,ако се нагласят неподържани резолюции или честоти на опресняване. |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:39 Заглавие: |
|
|
Advanced->Monitor -> там няма screen refresh rate има само 3 човки
и още нещо за драивера |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 19:28 Заглавие: |
|
|
Тъй като WIN98 си е доста тъпичък при инсталация разпознава всяка карта като-стандартен PCI графичен адаптер 8/16цвята на 640/480 за да направиш това което искаш трябва да видиш модела на видеокартата си и да си изтеглиш драйвери за нея зареждаш ги и си готов да сменяш резолюции ако не знаеш как пиши каква ти е картата. |
|
|
 |
|