Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за закупуване на STK

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Louiville
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 17:39    Заглавие: Съвет за закупуване на STK Отговорете с цитат

Колеги трябва да купувам STK4893 или STK4913 та искам да попитам някой купувал ли е скоро и откъде в смисъл не ми се рискува да купувам ментета Exclamation Благодарско на всички отзовали се Wink
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 20:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ако намериш истински,ще са мноооооооого скъпи.С ментетата има риск.Аз специално напоследък купувам STK 4241,за които имам дълбоки съмнения че идват от "необятната съветска страна",ама провали за щастие не съм имал-да не чува дяволът........Та ти си прецени.Ако сипеш един кош пари,пак нямаш гаранция за сигурност.Помня на времето никъде не можех да намеря свестни 723.поръчах в КОНРАД от Германия.Познай какво стана-дойдоха БЪЛГАРСКИ Exclamation С триста зора ги отказах,после триста пъти като отидех там ме гледаха накриво.Та такива работи.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vili
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 21:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Скоро сменях едно STK4231-5 и изкара една седмица.Сега мисля да го сменям с 4241 но се чудя дали да рискувам.Колегата Ditronix казва че не имал проблеми,ама то с тези ментаци из магазините знае ли човек......Направо си е чист късмет да смениш нещо и то да не се скапе след няколко дена.
Темата е болно място за много от колегите и едва ли нещата ще се оправят,но ти пожелавам много късмет-определено ще ти трябва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
gmg_service
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 22:39    Заглавие: re Отговорете с цитат

На скоро имах проблем с STK 4833.Но го вземах с уговорката,че мога да го върна.Кото се загледах с лупа си личеше че надписът е направен на сито печат и то доста нескопосано.Самата повърхност е добре шлайфана и на нея е набито ситото.Общо взето подходящ корпус,и надпис по избор. Twisted Evil ( STK- то разбирасе не тръгна).
Върнете се в началото
bucovalov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен , БГ

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

а като ги отворим какво да видим смд монтаж със 2N5550,2N5401-и някакви крайни транзистори , там е работата че от една и съща серия или тръгват или се провалят , така че колега купуваш и стискаш палци да тръгне Rolling Eyes
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 11:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Mogesh da poglednesh v Ksp Electronics imat STK4913

za spravka http://www.ksp-electronics.com/components.php?srchFld=STK4913&srchCat=-1&srchMan=-1&rowsres=10
Върнете се в началото
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Само в KSP недей ... Crying or Very sad
Върнете се в началото
dinko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 22:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги като чета това съм много съгласен с ментетата . Та аз имам няколко истински STK8050-2БР -TECHNICS СВАЛЯНИ , STK 8250-2БР , STK402-070 СВАЛЯНА , STK4182II ,STK4192 , STK4191V ,STK4122II ,STK4147MK2 , RSN308M24 , SVI3101 И ДР. Ако някои има интерес на кюто ми 266106155
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети